Siirry sisältöön
Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Mulla olis lauantaina tulossa ekat treffit ku meillä on eka vuosipäivä ni mä en tiedä mitä mä teen siellä minkälaisen lahjan mä annan ja mihin meiän kannattais mennä treffeille??? Ravintola, kahvila… vai mikä on paras? Tällä asialla on kiire!!! Mä tarviin äkkiä apua tähän!!!
Ciaó!

Verkk@ri

Kiva kun tulit kysymään askarruttavia asioita. Ensimmäiseksi onnittelut vuosipäivästä! Lahjaa voit suunnitella vaikka miettimällä mitä treffikumppanisi tarvitsisi tai haluaisi. Ihan teidän mieltymysten mukaan voi miettiä paikkaa, oletteko käyneet paljon jossain tai vaan vähän? Toiselta voi myös kysellä mitä haluaisi ja mitä hän odottaa. Tsemppiä!

💐

Hei! Ehdottaisin paikaksi jotain ravintolaa tai kahvilaa, josta te molemmat tykkäätte, tai joka on teidän lähellä. Esim sushi, kiinalainen ym. Tai jos löydätte jonkun hyvän elokuvan tai näytelmän, sekin voisi olla hyvä katsottava.

Ja sitten lahjaksi sopii vaikka jotain itsetehtyä, esim pieni rasiallinen itsetehtyä suklaata, magneetti, lahjakortti tai jotain muuta pientä mitä voi kuljettaa laukussa tai taskussa.

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Kiitos!!!
Ciaó!

I am very dumb 😌

Onnea teille! 🥰

Kannattaa varmaan valita joku paikka, josta molemmat tykkää. Onko siellä suht. lähellä jotain ravintolaa tai kahvilaa? Elokuvateatteri saattaa olla jo vanha juttu, mutta se on edelleen parhaiden vaihtoehtojen joukossa! Mutta vähän huono kysyä näin netin keskustelupalstalta… kannattaa kysyä, mihin se toinen haluais. Sopikaa joku paikka etukäteen!

Tiedät varmaan parhaiten ihan itse, mitä kannattaa hankkia lahjaksi. Mistä hän tykkää? Mistä ei? Haluaisiko hän tällaisen lahjan? Tykkäisinkö itse, jos saisin tällaisen? Voisit miettiä näitä kysymyksiä ja keksiä jotain vähän omaperäisempää. Joku pieni koru? Tai vaikka itse tehtyjä suklaamanteleita? Okei, varmaan kukaan ei tiedä, mitä ne on – mutta tajusit idean. 😘

Punaiset ruusut on jo aika överiä, mutta entäs joku pienempi kukka tai kasvi, joka mahtuu helposti laukkuun? Kuva teistä kahdesta? Tai vaikka kissanherkkuja kissanomistajalle? Keksi jotain teille kahdelle tärkeää, mitä ei yleensä anneta! 🥹

Tsemppiä, älä ota paineita. Asiat menee yleensä omalla painollaan! ❤️✨️

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Kiitos kaikille!!!!!!!
Me ollaan menossa leffaan!!! Paitsi että käydään myös kirjastossa ja kaupungilla.
Ciaó!

ystävä

Treffeille kannattaa mennä paikkaan jossa on jotain aktiviteettejä. Niiden kautta saa tietää toisesta ihan uusia asioita ja se on hauskaa. Laskuvarjohyppy ois kyl kiva mutta maksaa maltaita. Joten menkää vaikka kumiveneilemään.

Vastaa aiheeseen: Ekat treffit

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top