Siirry sisältöön
13vTyttö

Moi, olen 13-vuotias tyttö, joka seurusteli puoli vuotta pojan kanssa. Erottiin, koska ollaan kuulemma erilaisia ja voisin löytää paremman. Oltiin muutama kuukausi erossa ja sitten lisäsin sen snäpissä ja se alko heti juttelemaan mulle. Sitten jossain vaiheessa se kysy et tykkäänks mä kenestäkää tai haluisinko mä olla sen kans vielä. Se ite ei oo mun jälkeen kuulemma tykännyt kenestäkää. En tiiä haluanko olla sen kanssa, sen mä tiedän että salassa se suhde tulis pysymään, koska siskoni ja äitini on nykyään aika suojelevia. Se kyllä tuijottaakin mua välillä koulussa, mut silti mä en tiiä mitä mä tekisin.
Eli siis kysymyksenä teille, mitä mun pitäis tehä?
+oon ihastunu sen jälkee moneen mut se ei oo tuntunu samalta.

Jade, verkkari

Moi! Oliko teijän ero viimeksi kuitenkin ihan yhteinen päätös? Ootte ollu erossa aika vähän aikaa vasta ja se on ihan normaalia, että tulee ikävä toista ja tekee mieli jutella toiselle. Siinä voi mennä hetki aikaa, että pääsee yli toisesta ja voi ihastua muihin samalla tavalla kun eksään. Ei kuitenkaan kannata tehdä mitään, mistä et oo ihan varma. Jos tuntuu, ettet tiedä haluutko olla sun entisen kanssa, kannattaa ehkä vielä miettiä, ennen kuin palaa yhteen. Muista kuitenkin, ettei sun tarvitse suostua palaamaan yhteen, jos et oo varma haluutko sitä varmasti. Sanoit kans, että joutuisit pitämään suhteen salassa. Onko siinä tyypissä sit jotain miks sen joutuis pitämään salassa, vai eikö sun sisko ja äiti vaan vielä haluais että seurustelet? Joka tapauksessa kiitos että laitoit viestiä ja sun kysymykseen ei oo olemassa oikeeta tai väärää vastausta. Pääasia on että teet niin, kun susta itsestäs tuntuu parhaalta ja mietin mikä on parhaaksi sulle.

13vTyttö

Kiitos vastauksestasi.
Ero ei ollut yhteinen päätös, vaan se oli hänen päätös. Hän aiheutti minulle aika paljon henkisiä ongelmia erossa, että sen takia sisko ja äiti ei välttämättä tykkäisi ideasta seurustella hänen kanssaan.

Mä oon kans 13

Moikkuu❤️❤️ sun exä on saattanut alkaa katuun sitä et eros sust ja tälleen…
Jos sul on viä tunteita sitä kohtaa ja se kysyi sult vaik uudestaan alax ni kannattaa vastata Joo…mutta sä kyl ite tiiän kaikista parhaiten mitä kannattaa tehä<333 tsemii

Vastaa aiheeseen: eksä ihastuksena

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top