Siirry sisältöön
💙

No siis asia on näin:

Viime vuonna olin yhden tyypin kans mut se ei oikee toiminu, ei puhuttu toisillemme irl et viestiteltii vaa. Kylme toisiimme kattottii ja tällee. Sit päätettiin erota ennen vuoden vaihdetta.

Elin asian kans ihan hyvin mut sit huomasin helmikuussa et mul on vielä tunteita sitä kohtaan ja oltiin yhessä alle viikon, sama homma, ei puhuttu tai mitää.

No nyt sitte tykkään siitä taas ja ollaa vaihdettu pari nopeeta katsekontaktia. Sen kans oon snäpänny koko aika ja tällee mut kannattaako mun enää yrittää? Tulisko siit mitää? Ja MITEN yrittäisin?

Kiitti jos luet ja vastaat💙💙💙

Slayy gir

No mulla oli toi sama homma🤭

👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

Itellä oli vähän sama että ei ikinä juteltu. Oikeestaan syy miks en ollu sen kaa esim koulus yhes niin en halunnu et meiän luokka tietää koska meiän luokan pojat on shipannu meitä 1 luokasta alkaen. Ja muutenkin ne aina alkais kuitenkin haukkuun siit jne. Mutta viestiteltiin ja puhuttiin puheluit.. lopulta alko kuitenkin tuntuu silt etten oo viel valmis sittenkään suhteeseen vaik alussa siltä tuntukin. En oo laittanu sille ees 3 kuukauteen viestii ja koulussakin pitäny meiän katsekontaktit minimissä. Se kyl on tainnu jo tajuta et ollaan erottu…tiiän että mun ois pitäny puhuu mutta en vaan löytäny oikeita sanoja…sillon mietin etten oo valmis suhterseen. Oon sitä mieltä edelleen mutta nyt oon myös tajunnut että tää tyyppi on kokonaan muuttunut siitä mitä se oli ja se on yrittäny iskee jotain mun kaverii ja sanonu sille et se muuttuu kesän aikana…se on alkanu kiroileen,muuttanu sen tyylii,alkanu oleen saman lainen kun muut pojat, haukkuu esim.sukupuoli ja seksuaali vähemmistöjä jne. Se on myös alkanu harrrastaan jalkapalloo ja jättäny yhen meiän luokkalaisen pojan ihan yksin joka ei tykkää jalkapallosta. Jotenkin meiän arvot ei enää vaan kohtaa ja tuntuu ettei se enää vaan oo mun tyyppiä. Toivon että se on jo tajunnu että meiän välillä ei oo enää mitään…se ei oo se ihminenn kehen ihastuin

Sori että tulin vaan valitta aomista ongelmista mutta en osaa neuvoo kun oon näissä suhde asioissa ihan kojematon sinkku

Verkkari

Heippa!

Kiitos, että avauduit tänne sinulle tärkeästä asiasta. Kerroit, että seurustelit viime vuonna tyypin kanssa, mutta suhteenne päättyi eroon. Kerroit, että palasitte hetkeksi yhteen helmikuussa, mutta suhteenne ei toiminut ja nyt sinulla on noussut uudestaan tunteita häntä kohtaan. On normaalia, että nuoruudessa ihastuksen kohteet ja tunteet saattavat aaltoilla sekä vaihtua useampaan kertaan. Myös seurustelusuhteet voivat olla eri mittaisia ja jokainen niistä voi olla omalla tavallaan merkityksellinen sekä opettaa jotain uutta itsestä sekä seurustelemisesta.

Pohdit, kannattaisiko sinun lähteä yrittämään uudestaan suhdetta eksäsi kanssa. Yksi keino on pohtia yksin tai yhdessä, mikä johti aikaisemmin eroon välillänne? Kerroit, että molemmilla seurustelukerroilla puhuitte viestittelemällä, mutta ette toisianne nähdessä. Olisitko toivonut, että olisitte voineet jutella ja tehdä asioita yhdessä myös viestittelyn lisäksi? Jos päätät lähteä rakentamaan uudestaan suhdetta, on tärkeää tuoda toiselle ilmi sinun tunteesi ja ajatuksesi. Sen avulla myös toinen ehkä rohkaistuu kertomaan, mikä hänelle on tärkeää suhteessa ja mikä hänen näkemys on erosta. Suhteessa olleet solmut on mahdollista parhaiten selvittää yhdessä! :)

Kerroit myös miettiväsi, miten lähtisit yrittämään suhdetta uudestaan. Voit esimerkiksi Snapchatin tai muun somen kautta lähestyä häntä ja kertoa tunteistasi. Toinen varmasti arvostaa sitä, että olet uskaltanut tehdä aloitteen ja olla avoin hänelle. Jos tunteista kertominen tuntuu liian aikaiselta, ehkä voisit alkaa esimerkiksi moikkaamaan nähdessäsi hänet tai jutella hänen kanssa ihan tavallisista asioista, kuten harrastuksista, koulusta tai musiikista? Vinkkejä seurusteluun voit lukea täältä Nuortennetissä: https://www.nuortennetti.fi/ihmissuhteet/seurustelu/seurustelun-abc/

Aurinkoista ja ihanaa loppukevään jatkoa sinulle! <3

Vastaa aiheeseen: Eksä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top