Siirry sisältöön
Aikaan saamaton tyttö

Eli joo mulla on paljon unelmia ja haaveita, mut mul on sellane tunne et 15v ei viel voi tehdä mitään.
Tai no vois totta kai, mut ei ainakaa meijä pikku kaupungis jos ei ees oo mitää mitä tehä.

Mulla on kans ongelma sillä en tiedä mitä haluun tehdä ”isona”. Tai siis mulla on useampiki haave, mut mul on sellane tunne että mikään niist ei oo sellane mitä oikeesti haluasin tehdä, entä jos se minkä valitsen ja alan opiskelee ei ookkaan mun juttu, enkä oo hyvä siin.

Mul on kaks niiku sellasta asiaa mitä niiku haluun haluun tehdä.
MATKUSTUS JA NÄYTTELY.
Mä haluasin mun koko nuoruuden kiertää ympäri maailmaa, päämäärättömänä elää villiä elämää, mut se maksaa ja paljon, mut ei se ois samanlaista jännää ja vapaata joskus 50v kun sulla on lapsia ja kumppani.

Sit näyttelyä ei nyt oikeen voi yhdistää matkailuun ku liikut koko ajan.
Sit kans haluasin muuttaa jonnekki muualle Suomesta esim. Skotlantiin Edinburghiin❤.

Nyt nuorena haluasin lähtä kans vaihtoo, mut ei mul oo varaa ja haluasin just niiku johonki perheeseen enkä asuntolaan, mut lukiossa se ikä raja loppuu suurimmassa osassa järjestössä 18v lukion 2 oisin just 18v eli entiiä pääsisinkö enää.

Mulla on paljon asioita joita haluun tehdä nyt nuorena, mut mun lähi piiris ja ympäristössä ne ei oo mahollisia eikä äiti anna mennä minnekkään.
Mun äiti pitää mua niin lapsellisena ja tyhmänä et se ei usko et pystyn/onnistun.

Esim. Suunittellaan et lähdettäisi maan ja mehtätalous valinnaisen kans enne kesä lomaa lappii 1yöks telttailee ja kerroin siit äitille se vaa oli ”Sinäkö muka teltailee”
Ja vaan sen takia et pelkään hämähäkkei?
Mulla on ain niin epätoivone olo!

Kata, verkk@ri

Moi,

tunnistan kirjoituksestasi itseni muutaman vuoden takaa. Mullakin on aina ollut vähän olo, että ikä ja koulu pidättelee ja kun omassa kotikaupungissa ei tapahdu mitään :D

Mulla nuortennetin toimittajuus on antanut merkitystä elämään ja paljon uusia mahdollisuuksia. Pääsee vaikuttamaan eri tavoin, saa uusia kavereita ja uusia kokemuksia. Olin esim vasta Tubeconissa elokuussa tämän homman kautta. Oletko ajattelut, että säkin voisit lähteä mukaan nuortennetin toimintaan? :)

Joka tapauksessa, usko tai älä, sun aika tulee vielä ja pääset toteuttamaan itseäsi! Mukavaa syksyä! <3

Vastaa aiheeseen: Elämä hukassa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top