Siirry sisältöön
Virtuaali frendisi

Tää on kyllä varmaan tyhmä kysymys mutta , lähi päivinä muut huolet koulunlisäks ja laiskuus kasvanut, niin ei ole ollu motia opiskella, ja nyt ennen Hiihtolomaa olin kipee vähä yli viikon
nii en oo ollut matikan tunneilla, enkä kyllä kattonut kirjaa päin kotona ku olin kipee , sitte lomalla se mun opiskelu meni semmoseks ”joo kyllä mä huomenna sitten aloitan” ”no viikonloppuna kerkee” ja tämmöstä, yritin anoo jo opettajalta että voisin pitää se kokeen sitte maanantaina, no ei nyt käyny kovin (piti yrittää kuitenkin lmao)
Koulu on kyllä aika tärkeetä mulle ja yritän ainaki tähdätä 8 tai ylemmäs,
mutta mä kyl jo nyt valmiiks tiiän että en kerkee niitä 4 tunnin arvoisia laskuja kerkeä oppimaan tässä illan myötä

TDLR- olin laiska, en opiskellut ja nyt pelkään nelosta 🥱🥱

Mut vaa mietin onko se iha ok jos saa kerran vaikka 4 kokeesta??

JuStInCaSe

Ei sillä ole mitään väliä jos kerran saa nelosen. Ei elämä siihen kaadu jos yksi koe menee paskasti.

Joku :)

Itsekin usein mietin että ”okei huomenna mä teen ne tehtävät” ja ”kyllä ne sit myöhemmin ehtii” ja kaikkee tollasta. Itse en oo koskaan saanut 4 kokeesta mutta meidän koulussa on muutamia jotka ovat saaneet ja on se kyllä mun mielestä ihan ok saada nelonen yhen kerran kokeesta :)
Itse ainakin ajattelen että jos vaikka joku luokka kaveri saa 4 kokeesta niin en ainakaan ajattele että en mä ton kaveri haluu olla koska mitä välii on sen tyypin koe numerolla?
Mut ite jos en oo paljon ehtinyt harjoitella kokeeseen niin viimeisenä päivänä käyn ainakin mielessäni läpi sen verran koe alueesta kuin muistan.
Mulle on käynyt kerran niin että oli musiikin koe ja saatiin numerot ja tosi moni oli saanu jonku 10+ mut mä sain 6+ koska olin kokonaan unohtanut että meillä edes oli koetta. Silloin se ei tuntunut oikein kivalta ja hävetti vähän mutta nykyään mä ja kaverit vaan nauretaan mun ”pienelle” unohdukselle eikä se edes tunnu niin pahalta enää.
Toivottavasti musta oli apua :)

Suonjar

Ei kerta haittaa, jos se tosiaan on vaan se kerta. Älä kuitenkaan tee siitä tapaa.

Vastaa aiheeseen: Elämä hukkaan nelosesta?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top