Siirry sisältöön
Apua tarvitseva

Mun elämä on tällä hetkellä ihan pas***. Mun kaverit varmaan vihaa mua ja vanhemmatkin suuttuu mulle ihan pikku asioista ihan hirveesti. Mua on kiusattukkin 6 vuotta ja haukkuttu ihan lyttyyn, heti kun luulin et ne ajat on takana niin mua taas alettiin jättämään yksin ja ei puhuttu mulle mitään. Mun ukkikin sai muutama viikko sitten sydänkohtauksen, mut onneksi selvisi siitä. Tänään oli taas yksi päivä jolloin mietin itsemurh@@ mut en antanu itteni sortua siihen. Mun koulussakin on yksi opettaja joka vihaa mua yli kaiken. Mun vanhemmat tietää siitä aiemmasta kiusaamisesta mut täst nykysestä ei. Mun iskä on joskus vihjaillut mulle et olisin lihava joten oon yrittänyt laskee painoa vähän mut en oo onnistunut.

Toivottavasti ees joku pystyis jotenkin auttaa tässä!

Porkkanakakku

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Apua tarvitseva!

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Elämä ihan päin puuta….

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top