Siirry sisältöön
nimimerkki muokattu

En jaksa enää. Äiti on masentunut, isä aina töissä ja veli omassa huoneessaan. Äiti valittaa kaikesta. Olen hiljaa yksin. Sentään paras kaverini on tukenani. Ei kukaan muu. Käyn läpi kaikkea vaikeaa, koska olen esiteini. Olen ruma ja ylipainoinen. Kukaan muu luokaltani välitä minusta, kuin paras kaverini. Olen hänestä mustasukkainen, koska hänellä on toinenkin paras kaveri joka on minun ok kaverini. He viettävät todella paljon aikaa koulun ulkopuolella yhdessä.

Jos nyt poistatte tekstistäni osan, voi miten kiitos, tunnen silloin itseni entistä hyödyttömäksi sekä turhaksi.

[Viestistä poistettu osia ja nimimerkki muokattu. Julkaisemme vain keskustelupalstan sääntöjen https://www.nuortennetti.fi/nuortennetin-keskustelupalstan-ohjeet/ mukaisia kirjoituksia. Olemme tehneet linjanvetoa, että emme välttämättä kokonaan poista aina kaikkia kokonaisia viestejä, jotka eivät noudata näitä sääntöjä, vaan voimme poistaa myös vain osan viestistä. Ymmärrämme toki, että tämä voi tuntua todella ikävältä. Ystävällisin terveisin Ylläpito]

MLL Ylläpito

Hei,

Oletko ajatellut, että voisit puhua jollekin luotettavalle aikuiselle? Olisiko mahdollista, että esim. soittaisit tai kirjoittaisit meille Lasten ja nuorten puhelimeen? Lisätietoja palveluistamme löydät täältä https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Uskon, että luotettavalle aikuiselle puhuminen voisi auttaa ja hän voisi tarvittaessa myös ohjata sinua eteenpäin. Haluamme auttaa sinua. <3 Tämä keskustelupalsta on tarkoitettu nuorten keskinäiseen keskusteluun ja toivottavasti saatkin täältä myös vertaistukea itsellesi, mutta ehkä kaipaat myös aikuisen tukea? Voimia Sinulle, älä luovuta, vaikka nyt tuntuukin vaikealta.

Lämpimin terveisin,
MLL Ylläpito

Fuckedupgirlinfuckedupworld

Samaistun otsikkoon

DiDi

Minäkin samaistuin otsikkoon.

CRAZYdude

Niinpä 😏

kristallisusi 2

mustakin välillä tuntuu tolta

CRAZYdude

Samaistuin otsikkoon, kun kukaan ei ole kiinnostunut minusta.

ElleN

Niin 😭

Tukari Pohjanmaalta

Voimia sinulle ja toivottavasti puhut olostasi ja ajatuksistasi.

Samaistujille:
Elämä on kaikkien arvokkain asia, jos huomaa jonkin asian olevan väärin, huonosti tai jollakin olevan huono mieli, niin kannattaa tehdä asialle jotain. Puhukaa asioista ja jos toisella on huono olo, lohduttakaa ja rohkaiskaa puhumaan. Aina itse ei voi tehdä tilanteelleen mitään, mutta silloin pitää ottaa apu vastaan.

Vastaa aiheeseen: Elämä on syvältä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top