Siirry sisältöön
dramalama(🏳️‍🌈)

En enää tiiä mitä tehä. Oon toivoton. Itken nytkin. Itken yöisin, itken itteni uneen. Kaikki on nykyään hankalaa. Mietin mun syömistä liikaa, kuormitun kaikesta, en oo varma miten voi tulla kaapista ulos, oon itsetuhonen, addiktoitunu puhelimeen, valehtelen vanhemmille, suutun kaikesta ja sit raivoon itelleni peilin edessä. Oon keksiny mitä luovimpia tapoja saada oma olo kamalaks. Millon tää on ohi.
Kaikki tää, autistiseen mieleen. En oo koskaan pärjänny yksin ja nyt nekin tukihekilöt on lähteny mun elämästä. Yliajattelen kaiken. Pelkään huomista. Kouluun ei riitä motivaatiota, ja valehtelisin, jos sanoisin et oisin ok. Mitä voin tehä?

Nuortennetin ylläpito

Hei dramalama(🏳️‍🌈),

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Tyttö

Moi! Kamalaa kuulla et sinusta/teistä tuntuu huonolta. Jos mää olisin samassa tilanteessa en kyl tiiä mitä tekisin. Jos sulla/teillä on jokin kiinnostuksen aihe nii ehkä kannattais siihen aiheeseen liittyen vaik kattoo jotain videoita mut pää asia et ei saa stressata. Kantsii koittaa alottaa uus elämä koska määki tein nii ja se autto mua tosi paljo. Toivottavasti tästä oli ees jotain hyötyä : )

Vastaa aiheeseen: Elämä sekasi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top