Siirry sisältöön

elekää pls laittako et kyl teitä joku rakastaa oota vaa

elämäni valui hukkaan

Elikkä tarina alkaa yhestä tytöstä ylläri pylläri niin vaikutti et se tykkää musta mutta kun lähetin sille tekstarin et tykkään siitä niin se ei tykänny musta sitten seuraavana se ihastus ja sen kaverit.leikki mun kustannuksella koko ajan sitten koko luokka sai tietää siitä ja kiusasi mua minulla ei ole yhtään kaveria en uskalla mennä kouluun mua härnätään koko ajan siten et luokkalaiset lähettää ärsyttävii tekstareita ja elämäni on turhaa en viittis kuitenkaan vaihtaa koukua.mitä tehdä!!

Nimetön

Siis puhu, kerro jollekki. Mee vaa kouluu vaik se o hankalaa ja elä välitä mit ne sannoo. ei kannata vaihtaa kouluu jos se menee pahemmas nii sitte mut kannattaa antaa tilanteen rauhottuu.. Oot niitä parempi, ku et itte oo alentunu vissii mollaa niit? Vai.

Ja jos kiinnität huomiot ja oot sillee apua apua nuo teki nii nii ne o sit mielissää.. tyttö (ei ollu sun arvone) ja käyttäyty epäkypsästi.

Siis tyttö ja tytön kaverit kiusaa/pilkkaa suo? Öm, siis mietippä tyttö saattaa tehä nii et saa huomiot tai sit se vaa yksin kertasesti oli tyhmä.

Oikeesti vaik ny tuntuu hankalalle et asia ei muutu paremmaks, nii ei ne jaksa sit jos et välitä. Mulla ainaki toiminu et oon vää nauranu hehe mukan (siis ittelleni) ja ollu et kiva et kerroit mullekki. En tiennykkää.. jne jne.

. ja jos o potuttanu suuresti poistunu ja näi.. ei oikeesti kannata ottaa itteensä,.olit rohkee ku kerroit. ;) tyttö vaa teki tyhmästi. Ja voiha olla et se susta tykkäski joskus, mut ei vaa uskaltanu myöntää ja hakee huomiot suo nolaamal. Tai jotai tällästä. :)

eikä sun kaverit oi mihikää kadonnu. Kyl ne tajuu joskus, ny ne voi olla vähä sekavii mut mite sanotaa et aika parantaa haavat. ? koetappa pärjäill. :)

Nimetön

Autto vähän kiiz mut mielipiteitä ja tämmösii paljon enemmän tai kyl toi autto aika paljon. Aloin piirtämään se auttaa on ihan mukavaa kyl.

pt-boy

moi.
mul on ittellä ihan toi sama tilanne. Koko ajan tunnen olevani alakynnessä

alkuperänen kirjottaja

En tajua mitä iloo siitä niille on voinu vähän kiusotella mut ei tarttis kiusata.

Nimetön

vaihda puhelinnumero ja kerro jollekkin asiasta!

Vastaa aiheeseen: elekää pls laittako et kyl teitä joku rakastaa oota vaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top