Siirry sisältöön
Kadi af

Auttakaaa! On kamala tulehdus. Se on ihan punainen Ja vuotta verta kerran kuussa muutaman påivän ajan .en tieä mitä tekisin. en uskalla kertoa äitille se vooi suuttua

Azzie

Et maininnut ikääsi, mutta jos vuodat verta kerran kuussa, eikä kyseessä ole haava, ne saattavat olla vain ihan normaalit kuukautiset. Siinä ei ole mitään vaarallista.

Kannattaa kertoa äidille kuitenkin, sillä en usko, että hän suuttuu kuukautisten alkamisesta tai tulehduksesta, koska ethän sinä ole tehnyt mitään väärää tai pahaa. Tai jos et äidille halua puhua, niin kenties koulun terveydenhoitaja?

yritän auttaa

Anteeksi näin yksityinen kysymys, mutta kuinka vanha olet?

Kannattaa ottaa aivan rauhallisesti ja kertoa äidilleen, koska se voi olla vakavaa. Tai sitten jos käyt vielä peruskoulua kannattaa käydä terveyden hoitajalla keskustelemassa asiasta.

Tyttö -02

Hei! En nyt oikein tiedä, että onko se tulehtunut, mutta tuo verenvuoto on kuukautiset. Sano vain äidillesi, saat lisää tietoutta :) Ei mitään hätää.

Nimetön

Tota noinnoin jos emättimessä ei oo haavaa mut se vuotaa verta kerran kuussa parin päivän ajan ne on luultavasti MENKAT

Sillon on myös normaalii jos tulee alavatsa/selkä kipuja

Kannattaa sanoo vaan äitille kun silläkin on sellaset alkanu ja sillä on luultavasti vieläkin (kaikilla naisilla on menkat jos sitä mietit) Sun äitis suuttuis kyllä enemmän jos et kertois sille et sulla on ehkä alkanu menkat ja niin

Vastaa aiheeseen: Emättimeni on tulehtunut

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top