Siirry sisältöön
🐸🏳️‍🌈🏳️‍🌈🐸

Enny tiiä miten muotoilla tää mut siis must tuntuu et mul ei oo enää motia oikeen mihinkään, kavereita on mut en jaksa olla kenenkään kaa, ei jaksais mennä mihinkää kouluun on pakko mennä, ku tuun kotiin syön, teen läksyt, tuijotan ehkä youtubea jonka jälkeen kuuntelen musiikkia, mietin, tuijotan seinää, räplään kaikkea mitä pöydältä löytyy ja itken (en aina). Mua on aikaisemmin elämä haukuttu vähän kaikeks ja kaikkee p*skaa ja edelleenkin välil. En enää ees jaksa panostaa mun tyyliin koska tiiän et en kumminkaan näytä hyvält. Kaikki ahistaa en tiiä miks. Oon siis 12v (010)

[osa viestistä poistettu – viesti siirretty kokonaisuudessaan Päivystäjä mukana keskustelussa-palstalle]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei 🐸🏳️‍🌈🏳️‍🌈🐸

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: En ees tiiä.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top