Siirry sisältöön
R [Nimimerkkiä muokattu]

Moi kaikki oon siis 12-14-vuotias tyttö mut aloitetaan. En siis vain enää jaksa. Kaikki menee alamäkeä kohti. En enää melkein koskaan tunne iloa tai nautintoa. Esim kun syön suosikki ruokia jotka yleensä toi minulle ennen nautinnon tunteen ei enää maistu niin hyvältä enkä saa niistä nautintoa. En tule iloiseksi asioista joista ennen iloitsin. Olen lähes aina vain alakuloinen tai surullinen. Koulukin on vain liian raskasta ja väsyn lähes tyhjästä. Siksi tahdon osastolle jotta pääsisin lepäämään ja kokoamaan ajatuksiani. Kiitos kun luit tämän.

[osa viestistä poistettu – viesti siirretty kokonaisuudessaan Päivystäjä mukana keskustelussa-palstalle]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: En enää jaksa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top