Siirry sisältöön
Argh

Olen 11v tyttö, from keskeltä ei mitään. No kuiteski. Mulla menee koulussa hyvin (yks toxic ystävä kylläkin, joka satuttaa ja pahasti sanoillaan mutta seuraavana päivänä on taas ”bff”), mutta kotona… Täällä on yhtä helvettlä. Vanhemmat riitelee ja äiti vittuileé kaikille. Se heijastuu koko perheeseen, ja mistään ei enää voi puhua, kun heti kaikki tappelee. Mulla on pari vuotta nuorempi pikkuveli, joka on koulukiusattu ja jonka uskon olevan diagnosoimaton autisti yms. Sen koko elämä on älylaitteissa ja se suuttuu helposti ja raivoaa muille ja haukkuu. Me varmaan päivittäin tapellaan sen kanssa. En vaan jaksa enää.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Argh

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

” last christmas I gave you my heart”…❤️

Oon niin pahoillani sun puolesta, mutta en oikein tiedä miten voin auttaa 😭
Jos kotona on vaikeaa niin onko koulussa esim jotain opea jolle voit puhua?
Myös terkkarille ja koulukuraattorille voi puhua. Yleensä puhuminen auttaa.
Jos et harrasta mitään tai sun harrastuksessa ei ole ketään johon voisit tutustua ja josta voisi tulla sun kaveri niin haluaisitko ja voitko aloittaa keväällä vaikka uuden harrastustuksen ? Mä oon löytänyt teatterista ( harrastan siis teatteria) monta hyvää kaveria.
Ja siis tiedät sen varmaan mutta myös täällä nuortennetissä voit jutella anonyymisti aikuisen kanssa.
Tsemppiä tosi paljon sulle ja muista, että moni on sun tukena ja vaikka sulla nyt on vaikeeta niin elämä menee eteen päin ja joku päivä kaikki on hyvin❤️
Oot ihana ihminen ja toivon, että ympärilläsi olevat ihmiset olisivat sinulle yhtä ihania, vaikka se ei nyt niin olekkaan.
Luota muhun, kaikki järjestyy vielä joskus ja maailmassa on paljon ihmisiä jotka rakastaa sua ja haluaa sulle vaan hyvää ( mukaan lukien minä ) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Vastaa aiheeseen: En enää pysty

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top