Siirry sisältöön
Ihmineeeen

Olin viel viime vuonna varma et oon hetero ja kaikki oli helppoo. Sit aikalailla heti kun alotin tän vuoden koulus, tiesin olevani bi. Se vaan iski mun tajuntaa niiku ”Oh shit, noi mimmit on kuumii”. Sit vähänaikaa kaikki oli taas hyvin. Mut nyt viime aikoina, oon alkanu miettii, et oonkohan mä sittenki lesbo. Ku yhdyntä miehen kaa vaa ällöttää ja kaikki mimmitsaa mut kiihottumaan. Mut samaa aikaa en osaa myöntää ittelleni et olisin lesbo. Ku mun heteruudesta on niin vähänaikaa. Mut hetero mä en TODELLAKAA oo. Tätä hankaloittaa viel se, et mun perhe luulee edellee et oo straight, ku en oo tullu viel ulos. MUN PÄÄ EI KESTÄ TÄTÄ! Oon perfectionisti ja haluun tietää millä termillä kutsun itseäni. Osaako joku auttaa? :( <3

Gay & not so happy:D

Moi:)
Toi kuulostaa NIIN SAMALTA ku munki elämä. Paitsi et mä oon tienny olevani jotain muuta ku hetero jo kauemmin.
Monet lesbot (kai) on jossain kohtaa ajatellu olevansa biseksuaaleja jossain kohtaa elämäänsä. Joten voi hyvin olla et oot lesbo, ja nyt vasta tajusit sen. Tai sit oot bi, ja oot tavallaan ”innostunu” siitä ku tajusit et tykkäät myös tytöistä ja nyt kattelet tyttöjä kaikkialla. Mullaki oli yhessä vaiheessa jotenki näin.

Mut siis tutki itteesi. Mieti et mikä sua kiinnostaa ja mikä ei. Siihen voi mennä paljonki aikaa (mä oon tässä vuosien varrella uskonu olevani vaikka mitä, enkä oo edelleenkää varma) Tiiän kans ton et haluut jonku nimen millä kutsuu itteäs. Mä tällä hetkellä sanon vaan olevani bi, joka tykkää suurimmalta osalta tytöistä.

Ja vielä siitä ulos tulemisesta. Jos uskot et sun perhe on ihan ok tän kanssa ja oot mielestäs valmis nii go for it!
Mä en varsinaisesti oo tullu ulos kenellekkää, mut jos joku kysyis nii en rupeis valehteleekkaa. Se on myös hyvä tapa.
Tee ihan miten sä haluut<3

Vastaa aiheeseen: EN ENÄÄ TIIÄ MITÄÄN :(

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top