Siirry sisältöön

En jaksa tällaista tunteiden vuoristorataa ja poika-asiat

Kunmielimuuttuukokoajan

Mulla vaihtelee mielialat hirveen usein.. joskus oon tosi onnellinen ilman syytä, usein vaan itken iltaisin vaikka sille ei ole syytä.. myös ahdistus vaivaa mua, sillä poika johon olin todellakin ihastunut, vedin melkein välit häneen koska minua ahdisti niin paljon kaikki. Poika ei sanonut tai tehnyt minulle mitään, se vain alkoi ahdistamaan. Haluaisin juttumme toimivan vielä, mutta en haluaisi satuttaa kyseistä ihmistä mun omilla ahistuksilla ja mielen vuoristoradoilla.. Se häiritsee mua todella paljon. Yksi poikaystävä mulla on ollut, silloin ei ahdistanut. Nyt kuitenkin minkäänlainen seurustelu ei voisi tulla kuuloonkaan, sillä mua ahdistaa AINA, vaikka toinen ei olisi tehnyt tai sanonut mitään.

Mua myös todella paljon häiritsee, että mä olen nykyään todella herkkä ja itken todella monelle asialle. Oon kärttynen, enkä vaan jaksais sitä että mä tiuskin ihmisille ilman syytä enkä nää siinä tilanteessa mitään vikaa itsessäni.. nyt näen..

TAHI

Kuulostaa masennukselta ja tietenki riippuu minkä iänen oot mut et myös kaikenlaisii hormoni juttuihi yms… who knows mut pystyn ite samaistuun tosi hyvin. Suosittelisin sua käymää puhuu vaik koulun terkkaril tai jotai tost sun mainitsemast ahistuksest. Sun kandee myös ehkä selittää tälle pojalle suoraan et sul on nyt tälläne vaihe menossa. Se beibe et oot herkkä ja itket paljon nii siin ei oo yhtään mitään vikaa!! herkkä saa olla ja myös parempi että tunteet on ku kokonaan iha turtana.

Rebekka-verkkari

Moi, kiva että kirjoitit tänne ! Kannattaa rohkeasti mennä puhumaan ahdistuksesta ja muista murheista mitä tännekin kirjoitit esim.terkkarille tai kuraattorille. He varmasti auttaa sua parhaansa mukaan. Tsemppiä sulle !

Vastaa aiheeseen: En jaksa tällaista tunteiden vuoristorataa ja poika-asiat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top