Siirry sisältöön
enkehtaa

Mä en kehtaa näyttäytyy koulussa ku mun silmänympäryksis on joku ongelma.. ne on ihan punaset ja turvonneet. Ja oon kyl ollu terkkaril ja rasvannu niit ja allergialääket syöny mut mikään ei auta..

HotChocolate

Moikka! :)

Tiiän monia joilla on allergioita ja joiden silmänaluset turpoaa ja muuttuu punaseksi etenkin keväällä ja kesällä, parhaiten siihen saa apua kun juurikin menee terkkarille/lääkärille ja etsii hyviä voiteita ja saa kunnon lääkkeet. (Voiteista kannattaa varmaankin etsiä mahdollisimman luonnonmukaisia ja herkälle iholle, näin ne rasittaa ihoa vähemmän).

Ja et muuten todellakaan ole mitenkään nolon näkönen sen takia, allergiat on ihan yleisiä ja pitää olla aika julma ihminen että alkaa siitä haukkumaan tai huomauttelemaan.
Siksi kehotankin sua että keskity vähän vähemmän siihen miltä näytät ja enemmän siihen mitä sanot, teet ja olet, kaikki ei pyöri ulkonäön ympärillä ja yleensä (olen sen jo jossain aiheessa sanonutkin) ihmiset miettii eniten itseään. Se siis tarkoittaa että jos kuljet toisten ohi, he todennäköisemmin miettii miltä he näyttää yms. ja samanlailla ”tuomitsee itseään” eli etsii itsestään niitä huonompia puolia. Älä siis pelkää turhaan sitä että muut tuijottaisi vain sun silmänalusiasi, meissä kaikissa on jotain mistä me ei välttämättä tykätä niin paljon mutta sen kanssa voi oppia elämään ja kun hyväksyy ja rakastaa itseään kaikki näyttää paremmalta :)

Joten siunausta ja tsemppiä paljon, olet varmasti kaunis! (Tiesitkös muuten myös, että koska ihmiset näkevät itsensä ainoastaan peilistä ja kuvista mutta koska muut näkee sut kokoajan niin he on tottunut suhun, siksi esim. punaset silmänaluset näyttää niin paljon isommalta jutulta kun ne muiden silmissä onkaan!)
Joten mee vaan kouluun ilosena, se turvotus lähtee silmistä kuitenkin pian eikä kukaan siitä välitä ja jos joku huomauttaakin niin sanot miten asiat on, sulla on allergiaa tms.

Neiti nimetön

Moikka !
Kenties siitepölyallergiasta kyse? Meneppä syksyllä allergia testeihin ja käy jo nyt apteekissa. Kerroit, että olet syönyt allergia lääkkeitä. Jos hankit apteekista silmätipat allergian hoitoon.

Vastaa aiheeseen: en kehtaa näyttäytyä koulussa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top