Siirry sisältöön
Nimetön

Mulle usein ihmiset on sanonut että olen jotenkin muista tosi erilainen.
Tietty, kaikki on erilaisia ja niin olen minäkin, mutta minusta on outoa että siitä keskustellaan ja että kaverini sanovat, että olen erilainen kuin muut.

En miettinyt aiemmin sitä paljoa mutta nyt niin moni on sanonut sitä, että se alkaa vähän häiritsemään. Ne ovat sanoneet että se mun erilaisuus on hyvä asia, mutta mua ihmetyttää mikä mussa on niin erilaista hienoa tai joidenkin mielestä kummallista.
Oon kysynyt sitä heiltä mutta ne ei osannut selittää sitä.
En tiedä miksi se häiritsee mua niin paljon… Jostain syystä musta vain tuntuu siltä, että olen muista tosi kaukana. Omista kavereistani myös ja he katsovat minua sieltä kaukaa, jättäen mut vähän ulkopuolelle.
Mua pelottaa että ihmiset pitää mun persoonallisuutta outona.
Joskus kysyin mun kaverilta että käyttäydynkö mä jotenkin eri tavalla kuin muut ja se vastasi myöntävästi.
Mulla on jotenkin niin epävarma olo tällä hetkellä. Tahdon olla oma itseni mutta joskus huomaamatta koitan piilottaa sellaisia asioita joita muut saattaa pitää outona…

Hello

Se on totta, erilaisuus on hyvä asia! Rohkeasti muiden mukaan, he tutustuvat paremmin.😉 En oikein saanut kunnolla selvää viestistäsi ja mietin että minkälainen olet luonteeltasi? Miksi muut pitävät sinua erilaisena? Mutta ei se haittaa, kunhan et jää ulkopuolelle.
Sinä olet oma itsesi! Muista se! 🥰

…Joo tuotanoinnii

1. Erilaisuus on kauneutta, olethan varmasti huomannut, että myös kaverisi eroavat toisistaan, eivät hekään ole täysin identtisiä.

2.Erilaisuudessa ei ole mitään pahaa, usein ihmiset ovat totuttautuneet esim. Tiettyihin asioihin, ja uudet, erilaiset ihmiset/asiat saattavat saada aikaan hieman erinlaista käyttäytymistä kuin normalisti.

3. Kaikki ihmiset eivät välttämättä tule toimeen toistensa kanssa, joten erimielisyyksiä saattaa tulla.

4. Voit sanoa kavereillesi ihan suoraan, jos et halua heidän/muidenkaan jatkuvasti jankkaavan siitä kuinka ”Erilainen” olet.
Ihmiset ovat syntyneet erinäköisiksi, ja meitä on olemassa monta miljoonaa erilaista. Ei edes ole geneettisesti mahdollista, että joku näyttäisi täsmälleen samalta kuin toinen, aina on olemassa jokin pieni ero.

5. Ole ylpeä itsestäsi, ja muista että olet kuitenkin ystävillesi hirmu tärkeä! :D

6. Olet täydellinen juuri tuollaisena, eikä sinun kannata antaa muiden mielipiteiden vaikuttaa omiin päätöksiisi/yksityiselämääsi.

7. Jos käyttäydyt eri tavalla kuin muut, niin täältä saat vertaistukea. Minulla on luokallamme sellainen. ”Outo, mutta ihan ok”- maine. :D

Vastaa aiheeseen: En keksi otsikkoa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top