Siirry sisältöön
12v tyttönen

Mun kaikki 4kaveria on alkanu piilovittuilee mulle. Taino 3. Se yks on normaali. Ainakin vielä.
Lähetän jollekki noista kolmesta viestin. Kysyn vaikka läksyjä. Vastaus on joku en tiiä tai emt. Pyydän koulussa lainaan kynää. Vastaus: pyyä joltai toiselta. Koulussa pitää tehä joku kuvistyö ja tarvitsen siihen ruskeaa silkkipaperia. Pyydän joltain niistä. Vastaus: hae oma. Älä multa ota.
Välkällä ne roikkuvat toisissaan kiinni ja puhuvat kaikkee ja naureskelevat. Minä seison hiljaa vieressä tai yritän puhua mun neljännelle kamulle, mutta hänkin kuuntelee niiden kolmen juttuja

Olen vapaa-ajalla melkein aina yksin kotona. Tai perheeni on kotona mutta istun vain yksin huoneessani. Selaan tabletilla jotain ja istun. Illalla kun käyn nukkumaan, pelkään etten herää enää seuraavana aamuna. Pelkään että minulla on joku vakava sairaus jota ei ole todettu. Rinnasta koskee/puristaa. Huimaa. Onko tämä vain ahdistusta vai onko minulla jotain.

Isäni huutaa ja ragee koko ajan. Äiti on koko ajan töissä. Pikkusiskoni vain haukkuu ja kiusaa minua. Jopa kohtelee minua väkivaltaisesti.

Matiikan tehtävä on hankala. Yritän vääntää sitä mutta lopulta heitän kirjat seinään ja menen sänkyyn ja itken. Sama kokeisiin harjoittelemisessa. Saan kokeesta 9+. Olen pettynyt itseeni. Haukun itseäni. Masentaa. Koulussa minua ei kiusata. Tai no.. kuka tietää mitä kaikkea ne siellä puhuumusa selkän takana.

Olen iha hemmetin kateellinen kaikile kavereilleni. He ovat hoikkia, pitkiä, kauniita, heillä on paljon kavereita…

Mikään ei huvita. En halua enää mennäkkää minnekkää. Mummolaanki meneminen on kamalaa. En vain halua. Siellä on tylsää. Ja en muutenkaan halua.

Isäni on kamalan tiukka. Huutaa kaikesta. Haukkuu.

Pelkään aina kaupungilla että isäni saa tietää vaikka että ostin karkkipussin. Hirveitä paineita. Pelkään.

Mulla ei ole ketään kenelle jutella. Vanhemmille puhuminen on kamalan hankalaa. Ainaki isäni. Terkkarille en todellakaan uskalla mennä. Kaverilleni olen kertonut kaiken.

Pittäkö minun jaksaa tätä paskaa

Nyt on kyllä asiat huonosti

Tiedätkös, sinne terveydenhoitajalle kannattaa mennä! Eräs tuttuni viiltely ja sillä oli muutenkin paskaa ja kaikkea ja hän kertoi kaiken terveyden hoitajalle ja rupesi käymään siellä usein. Viiltely loppui ja hän vaikuttaa onnellisemmalta. Se oikeasti auttaa! Ole vain rohkea. Ja siitä kaveri jutusta. Voit vaikka kysyä siltä ”normaalilta” kaverilta että jos voisitte viettää aikaa jokin välitunti ja kysyä hänen mielipidettään niistä kolmesta ja olla hänen kanssaan. Toki kannattaa olla useamminkin hänen kanssaan kuin sen kerran :D ja Tutustu vaikka vähän vanhempiin tai vähän nuorempiin, heistäkin voi saada hyviä ystäviä :)

Joku

Ei kenenkään ole pakko jaksaa tuollaista. Sanoit olevasi yksin melkein aina vapaa-ajallasi, oletko harkinnut jotakin harrastusta. Voin henkilökohtaisesta kokemuksesta sanoa että kiva harrastus auttaa läpi tiukkojen, raskaiden tai paskojen aikojen. Harrastuksissa saa uusia kavereitakin.

John

On ahdistusta. Osaan jollain tapaa samaistua suhun, ite oon koko kuntani syrjityin kaveri, ex massiivi-kiusattu. Etsi muita ihmisiä. Turhaan omasta kaupungista, varmast kaikki ikätoverit jo manipuloitu, tosin tiettyhän sitäki pitää yrittää!

Tutustu eri yhteisöihin netissä! Ite oon yks tunnetuimmista sekä fanitetuimmista henkilöistä San Andreas Multiplayer yhteisöissä (John&Stacks) mikä tarkottaa tuhansia ihmisiä. Koita säki, netist löytyy sekä mulkkuja että myös erittäin mukavia tyyppejä. :)

#JohnStacksAntiBullyMovement

12v tyttönen

En osaa alottaa mtään harrastusta. Oon tämmöne kauhee taipumaton läski joten kaikki tanssit ja voimistelut, ei. En oo hyvä missään taiteellisessa esim. piiträmisessä tai maalaamisessa. Lauluääni on mitä on. Urheilulajit ei oikwin innosta.

Joku

ootko ajatellu itsepuollustusta?

XD

Mun mielestä sun kannattaa mennä sinne terkkarille. Ja kertoa sun vanhemmille. Kiusaaminen ei oo todellakaan kivaa. Muakin on kiusattu koulussa ja se on ihan hirveetä varsinkin silloin kun kiusaaja ei lopeta.

Tsemppiä!

Igenium

Hei! Oletko varma, että nuo kolme ovat todella oikeita ystäviäsi? Sillä oikeat ystävät eivät todellakaan käyttäydy noin!
Sanot, että sinulla ei ole ketään juttelukaveria. [osa tekstistä poistettu] Olen tavoitettavissa mihin vuorokaudenaikaan tahansa, kuuntelen ja autan mielelläni ongelmissasi. (:

John

Heiheihei modet, mitä VITTUA?! Luulin että MLL oli syrjintää vastaan, mutta täällähän sitä vasta näköjään tapahtuukin. Jäljittämätön prepaid numero ei pääse läpi mutta jäljitettävä haavoittuvainen sovellustunnus pääsee? Olisitte heti sanonu perkele!

MLL Ylläpito

Hei John ja muut,

AUTS, nyt oli modella käynyt moga ja unohtunut muokata viestistä pois kik-tunnus (nyt se on poissa). Emme tokikaan julkaise mitään yhteystietoja tai tunnuksia/nimimerkkejä. Kiitos paljon huomautuksesta ja pahoittelut!!

Vastaa aiheeseen: en kestä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top