Siirry sisältöön
Hotdog_doggie🌭🐶

Mä yritin melkein viikko sitten [osa tekstistä poistettu], ei onnistunu. En kestä enää tätä paskaa elämää..😔
Mulla on liikaa ahdistusta, joka johtuu koulusta. Oon käyny jo 4 vuotta mielisairaiden kouluu, joka on nii [osa tekstistä poistettu] että en ees haluu kertoo. Oon myös ollu mielisairaalas ja yrittänyt ennenkin [osa tekstistä poistettu]. En jaksa kertoo enempää, mut mun elämäs on tapahtunu tosi paljo pahoja asioita, joita en jaksa ees luetella!
Mikään ei tunnu enää auttavan. Ois paljo parempi, jos vaa [osa tekstistä poistettu], nii kenenkään ei tarvis kestää mua. Mähän oon vitun ärsyttävä läski, jota kukaan ei kestä.
Sen lisäks mä oon menettänyt myös ruokahalun ja sen lisäks myös seksuaalisuuden kokonaan. En tunne enää seksuaalisia tunteita ollenkaan. Ennen myös itsetyydytin, mut nykyään se vaa ahdistaa. Nii ku kaikki asiat.
Mua ahistaa, koska tuntuu, et kaikki vihaa mua.
Auttakaa mua! En kestä enää kauaa..😔

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Olen todella pahoillani, että olet kohdannut pahoja asioita. Jokaista lasta täytyisi pystyä suojelemaan huonolta kohtelulta ja pahoilta asioilta. Koen suurta myötätuntoa sinua kohtaan, kun kerrot, että elämäsi ei ole mennyt tähän asti kovinkaan hyvin. Kuulostaa siltä, että olosi on ollut todella huono, kun olet halunnut lopettaa elämäsi kokonaan. Ymmärrän sen hyvin – vaatii todella paljon voimia jaksaa, jos koko ajan tulee vastoinkäymisiä ja kurjia tapahtumia.

Hyvä, että olet kuitenkin siinä ja olet jaksanut tähän asti. Toivon, että jaksat vielä jatkaa matkaasi ja että pian tulee mutka, jonka jälkeen aukeaa kauniimpi näkymä. Uskon, että sinunkin elämäsi tulee vielä helpottumaan. Joka vuosi olet edellistä viisaampi – opit lisää itsestäsi ja siitä, mikä auttaa ja mikä ei. Osaat käsitellä asioita, päästää niistä irti ja saat toivottavasti myös hyviä kokemuksia edes silloin tällöin.

Kerrot ruokahalun ja seksuaalisuuden katoamisesta. Joillain lääkkeillä voi olla tuollaisia sivuvaikutuksia. Oletko kertonut niistä lääkärillesi? Joskus annostusta tai lääkitystä voidaan vaihtaa, jos sivuvaikutukset ovat suuremmat kuin lääkkeestä saatava hyöty. Toivon, että tilanne parantuu jollain tapaa. Riittävä ravinto on kuitenkin tärkeää, samoin kuin kyky nauttia seksuaalisuudesta.

Toivoisin, että lähelläsi olisi ihmisiä, jotka muistaisivat kertoa sinulle, kuinka tärkeä heille olet. En millään usko, että kaikki vihaavat sinua. Jos on paljon murheita ja ahdistaa, niin ei välttämättä jaksa olla kovin huomaavainen toisia kohtaan. Se on ihan ymmärrettävää. Mutta aina kun jaksat, niin kysy toisten kuulumisia ja ole heistä kiinnostunut. Tällä tavoin näytät, että sinäkin välität muista ja olet hyvä ystävä.

Toivon, että pystyt kertomaan kaikista huolistasi, tunteistasi ja peloistasi sinua hoitaville henkilöille sekä omille läheisillesi. Sillä tavoin he osaavat auttaa sinua parhaan kykynsä mukaan. Toivon sydämestäni, että jaksat vielä. Olen ihan varma, että tämäkin kausi on joskus ohi ja saat viettää onnellista elämää, juuri omanlaistasi, ja tehdä asioita, joista nautit.

Jos kaipaat joskus juttuseuraa, olemme täällä sinuakin varten. Voit soittaa meille numeroon 116 111 tai tulla chattiin juttelemaan. Lisäksi meillä on nettikirjepalvelu, johon voit kirjoittaa. Molemmat nettipalvelut löytyvät täältä Nuortennetistä ja kaikki palvelumme ovat täysin maksuttomia ja anonyymejä.

Halauksin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Imhinen

Tokihan nuo rajut kuvaukset olisi voinut sensuroida kuten täällä yleensä on tapana. Ei ole siis aloittajan vika vaan moderaattoreiden.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Kiitos kommentistasi. Ikävä kuulla, että koit keskustelun aloittajan viestin liian rajuna. Meillä on käytössä linjaus, että esimerkiksi itsetuhoisuus asiana julkaistaan, mutta sen sijaan erilaiset tekojen kuvailut poistetaan.

On tosi tärkeää, että kerroit mielipiteesi, käyn poistamassa alkuperäisestä tekstistä muutaman kohdan ja toivon, ettei se järkytä muita lukijoita.

Kiitos kommentistasi ja pahoittelut vielä.
Lämpimin terveisin
Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: En kestä enää…😔

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top