X

Jag träffade min vän för några veckor sedan. Han är snäll och… cool. Jag gillar honom väldigt mycket. Men ibland känner jag att han inte gillar mig!!!!!! Han är 100% introvert, han pratar INTE mycket. Det är OK för mig men jag känner mig osäker… Jag undrar alltid vad han egentligen tycker om mig. Jag vill prata med honom… men jag vet inte vad jag ska säga. Jag känner alltid att det är något fel i mig. Hjälp?
(vi går i samma skola)

Swarley☕

Hej, jag tror att han just är blyg. Och om du vet att han är introvert är det ganska naturligt att han inte pratar mycket eller var så social på annat sätt. Du skulle just försöka göra något med honom t.e.x. skolsaker etc. och sålunda bli en bättre vän med honom.

Suonjar🌈

Hej! Det är så fint att man kan tala också på svenska här! Jag talar inte svenska som modersmål (jag tror att ni kan se det) men jag tycker om att hjälpa andra människor. Förlåt, min svenska är inte så bra.

Okej… Jag tror att han gillar dig. Jag kan inte säga, varför, därför att jag pratar svenska så dåligt. Men… lita på mig.

Neiti 17

Jag har inte ens märkt att man kan svenska här! Det är bra, det är det officiella språket i Finland. Jag började plugga svenska först i höstas, så jag är fortfarande ganska dålig på det. Förlåt! Men vad jag förstod tror jag att han bara är lite blyg. Var bara modig med honom! Lycka till!🥰

Vastaa aiheeseen: En ny vän

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.