Siirry sisältöön
herma-mansikki

Olen 13-vuotias teini, ja suoraan sanottuna en oo ikinä tuntenut itseäni nykyaikaan. Olisin halunnut olla teini joskus 20-70 vuotta sitten, mieluiten 80-luvulla. Suoraan sanottuna inhoan nykyajan juttuja, kaikki on vaan kännykällä, muoti tylsää ja kaikki. Mä tunnen menneen ajan muodin, musiikin, sarjat, näyttelijät ja kaikki paremmin kuin nykyajan. Mä en haluis elää nykyajassa, vaan jos vois matkustaa toiseen aikaan, niin tekisin sen heti. Tykkäättekö te nykyajasta?

[osa viestistä poistettu]

Ennen kaikki oli niin paljon paremmin

Siis oikeesti oon niiiin samaa mieltä. Ois tositosi kiva myös tutustua ihmisiin ketkä ois saman henkisiä!!!!!

Suonjar🌈

En oo samaa mieltä kanssasi. 80-luku ei kuulosta hyvältä ajalta mulle tai kenellekään. Mulla tulee siitä mieleen lama, epätasa-arvo, homo- ja transviha, vähemmistöjen kärsimys sekä Neuvostoliitto. Ainoastaan musiikki oli hyvää ja sitä voi kuunnella nytkin. Nyt on asiat ees vähän paremmin täällä Suomessa huolimatta koronasta [Osa tekstistä poistettu.] ja etnisiin vähemmistöihin kohdistuvista stereotypioista. Eli kiitos, mutta ei kiitos. Nykyaika on ihan hyvä.

Joku

No, just ton takia mä oikeastaan haluaisin elää menneisyydessä. [Osa tekstistä poistettu.] Ja nykyajasta tietää, että lopun ajat ovat käsillä.

Moi. Tunnen samoin. En ymmärrä muotia enkä musiikkia en tyyliä jossa kaikki roikkuu puhelimella. Mä luen paljon vanhoja ja vanhoihin aikoihin perustuvia kirjoja, joten mulla on paljon sanoja joita kaverit ei ymmärrä esim. Vartoa, ruukata, tuuri, lykky ja tyrkky. Mun täti on syntynyt 50-luvulla ja on kertonu mulle paljon tarinoita siltä ajalta. Mun suku on ollu pinnalla 70-80 luvulla kultasormen klaani. Oon lukenu paljon vanhoja lehtijuttuja mun suvusta ja todennu että olisin halunnu syntyä 60-luvulla.

🏳️‍🌈🏳️‍🌈

samaistun niin paljon!! varsinki 70-80 -luvut ois niin ihana aika olla teini :D pelkästään epätasa-arvo on semmone joka ei houkuttele

Vastaa aiheeseen: En oikeestaan haluis ees olla nykyteini-.-

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top