Siirry sisältöön
LapinTyllerö

Varoitus, tämä sisältää varmastikkin muutaman kirjoitusvirheen!

Aluksi ajattelin, että olin ihastunut parhaaseen kaveriini. Pikkuhiljaa huomasin, että ainoa asia mitä ajattelin hänen kanssa tekevän oli pelkää seksiä ja pussailua. :0 Hän on useasti mukana minun fantasioissani.

Haluisin ehdottaa hänelle, että kokeilisimme jotain jännää ihan vaan kaveri mielessä, mutta en uskalla. Tiedän, että hän on kokeneempi, kun minä ja se hänessä kiihottaa minua vielä enemmän.

Onko teillä samantyyppistä tällasta, että haluatte jonkun kanssa vaan seksiä? Jos on, niin oletteko tehneet semmosia kaveri mielessä tai onko jompikumpi ehdottanut? Kaipaisin myös apua, että miten voisin ehdottaa asiaa kaverille. ’:D
Kiitos.

mitä

mikä sukupuoli kyseessä? Jos olet muija ja sun paras kaveris on jätkä niin sanoisin että ehdota sitä, veikkaisin 90% varmuudella et suostuis, muuten älä kuitenkaan

Kata, verkk@ri

Moi,

on olemassa suhteita, joissa on tosiaan pelkkää seksiä. Se ei sovi kaikille, koska toisille myös tunnepuoli on hyvin tärkeä. Pelkässä seksisuhteessa on siis todella tärkeää, että molemmat ovat täysin ok asian kanssa ja sen voi myös lopettaa, jos ei tunnukaan hyvältä.

En tiedä muuta keinoa selvittää asiaa, kuin kysyä suoraan jossain rauhallisessa tilanteessa kun paikalla ei ole muita ihmisiä. Jos olette parhaita kavereita, pystytte varmasti puhumaan monenlaisista asioista avoimesti keskenänne, joten ei tämäkään välttämättä muuta välejänne. :)

LapinTyllerö

Sinulle joka oli nimimerkillä ’mitä’, niin olen joo tyttö, niinkuin kaverinikin

Vastaa aiheeseen: En ole ihastunut häneen, haluan vaan seksiä.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top