Siirry sisältöön
Sellanen outo tyttö

Mä en oo varma enää että mihin mistä mä tykkään. Mulla oli pari päivää sitte sellanen tosi kiva fiilis sellanen fiilis ihanku oisit ihastunu johonki. Ja no mä näin just selläsii unii ihanku oisin ihastunu tähän tyypiin. No se eri asia täs on että tää henkilö on tyttö ja mä oon tyttö. No eihän mulla mitään sitä vastaan oo mun mielestä se olis vaan cool jos mä tykkäisin samasta sukupuolesta mut mä en oo varma tykäänks mä siit ku se kesti vaan pari päivää….. Et tota mä tarvin vähän apua tän kanssa. Ja sitte jos mä oonki bi ni miten mä aijon sanoo sen mun vanhemille ku mä en tiiä yhtään mitä mieltä ne on lgbt+ ihmisistä.

15v poika

minkä ikäinen oot?

17v bi

mä tajusin kans aika vasta olevani bi, kun ihastuin yhteen meidän luokan tyttöön. näin kans siitä kaikkia unia ja mua jännitti sen lähellä jne. en ollu aiemmin tajunnu, että tykkään myös tytöistä mutta nyt ku katon vähän taakse päi niin oli se aika selvää :D mut se voi olla vähän hämmentävää ja johonki tiettyyn sukupuoleen ihastuminen saattaa tuntua eriltä ku toiseen. vanhemmille en oo kertonu, mutta en siihen koe nyt tarvettakaan. ehkä sitten jos mulla ois joskus tyttöystävä niin sillon voisin esim sanoa ”hei mulla on tyttöystävä”. :D mun isä on kyllä tosi homofoobinen ja ei varmaan ottas sitä kauheen hyvällä, mutta sillon pitää vaan ajatella että tärkeintä että oot ite onnellinen etkä voi muiden ihmisten ahdasmielisyydelle mitään. mun pari kaveria ja poikaystävä tietää, eikä se oo niille mikään iso asia, niinkun ei pitäskään olla! <3

sori

En osaa auttaa sori, mutta auttaisin jos voisin.

sori

En osaa auttaa sori, mutta auttaisin jos voisin.

Toinen yhtä outo

Hei,
Mietin joskus ite ihan samaa, vaikka en ihan unia nähnyt kuiteskaan. En tiijä, minkä ikäne oot, mut ite en vaan oo kertonu. Kyllä ne sitte näkee, kun löydän jonkun tyypin ja sitten sen kertominen tuntuu jotenkin paremmalta ajalta tuollasen ison jutun pamauttamiseen.
Itekkään en oo ihan varma vielä, niin aattelin ite selvitellä rauhassa, miltä musta tuntuu ja sit ku oon lähes varma niin ehkä sitte. Kavereille oon puhunu useemmalle ja ne on aika hyvin siihen vastannu. Ja siskolle kans.

Vastaa aiheeseen: En ole varma enää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top