Siirry sisältöön
En tiiä…

Hei!
Olen 12v tyttö, enkä ole varma olenko bi.
Elikkä mä huomasin vuos sitten että voisin ehkä olla ihastunut mun kaveriin. En oikein aluks tienny oikein mistään mitään joten selvitin vähän asioita ja tulin siihen tulokseen että voisin ehkä olla bi, koska oon ihastunu myös yhteen poikaan mun luokalla. Nykyään en oo enää ihastunu siihen mun kaveriin, mutta mulla on ihastuksia yhen kirjan tyttöihin ja poikiin. En oo varma oonko bi koska mulla on ollu vaan yks ihastus tyttöön ns. Oikeessa mailmassa. Mut joo et osaisko joku sanoo että voisinko kutsuu itteeni bi:ksi.

ihminen

Moikka, olet todella nuori vielä joten se selviää myöhemmällä iällä paremmin. Toki mahtavaa jos tiedät oman seksuaalisuutesi näin aikasin, mutta anna asialle aikaa. Ei ole mitään väärää jos on bi!

Oletko myös varma, että et sekoita pelkkää ihailua ja ihastumiseen?

samassa tilanteessa

Moi! Halusin vastaa tähän koska on kiva kulla että joku muu on samassa tilanteessa. Olen 13 v ja tällä hetkellä oon ihastunut mun kaveriin, tyttöön. Oon myös aiemmin ollu ihastunu poikiin. En ole uskaltanut kertoa kenellekään paitsi serkulle, että tykkään tytöistä. Itse olen aika varma olevani bi, mutta tajusin että ei mun täydy edes luokitella itseäni johonkin lokeroon. Ei mun tarvitse tietää nimeä mun seksuaaliselle suuntautumiselle. Eikä sunkaan tarvii sitä nyt päättää. Ei kannata kertoa ennen kuin olet ITSE valmis. Sulla on tarpeeksi aikaa miettiä. Muista että voit muuttaa ”nimeä” senkin jälkeen kun olet kertonut, jos saat selville että oletkin pan tai lesbo tai joku muu. Kukaan muu ei voi kertoa sulle kuka sä olet, vain sä tiedät sen. :) Onnea itsesi löytämiseen, me ei olla yksin tässä tilanteessa :)

Joku vaan (poika)

Itse oon 15 hujakoilla oleva poika, oon miettiny samaa asiaa paljon, mutta sitten päätinettei sillä ole oikeastaan väliä. Jos olet ollut ihastunut tyttyihin ja poikiin olet todennäköisesti Bi-seksuaalinen, mutta ei siitä kannata mitään suria paineita ottaa. Ite en ny just muista sen seksuaalisen suuntautumisen nimeä, mutta sen idea oli se ettei rakastuta/ihastuta ulkonäköön tai tiettyyn sukupuoleen, vaan persoonallisuuten ja luonteeseen.

Tyttö12v💜🖤

Se voi olla hyvinkin mahdolista. Mä kans henkilö kohtasesti ni on ollu yks tyttö josta tykkäsin ja muut ihastukset o ollu poikia. Ja vaan sä voit sinäänsä päätellä sen. Sä voit päättää luokiteletko ittes bi vai jätätkö seksuaalisuutes luokitekematta.

13v tyttö

Mul on sama juttu! Tai mul ei oo ikinä ollu ihastusta keheenkään tyttöön, vaan poikiin. Nyt mua on alkanu ahistaa tää aihe ja vaikkei mul todellakaa oo vastaan kenenkään muun seksuaalista suuntautumista, se et mä oisin bi tuntuu tosi ahistavalta ja panikoin sitä joka päivä. Enkä haluis kertoo viel vanhemmille mitään kosk oon atm ihastunu poikaan ja en haluis et mun vanhemmat alkaa pitää sitä et meen mun tyttöpuolisen kaverin kaa ulos jotenki ”treffeinä”

Vastaa aiheeseen: En ole varma olenko bi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top