Siirry sisältöön
1234…

Eli siis otsikko kertoo.
Olen 15.v tyttö enkä oo koskaa ollu ihastunu. Siis ainakaa sillee et oisin huomannu. Kaikki muut on ihastunu ja useesti mut mä en oo koskaa. Eli onko mussa jotai vikaa? Onks kellää muulla ollu mitää tämmöstä?

-99 Poika

Veikkaan, et tuut ihastuu johonkuhun melko varmasti ;)

samajuttu

Mäkin oon 15, enkä oo koskaan ihastunu. Et oo siis ainoo!

Nimetön

Ei oo ollu tollasta, tai en oo oikein varma nykytilastani. Olen siis tyttö. Kaikki tuntuu itselläni tällähetkellä ihan sekavalta, pojat ei kiinnosta, vaikka aina oon ennen niistä tykänny ja yks tyttö tuntuu yllättävän mukavalta…

Mutta siis, kyse saattaa olla aseksuaalisuudesta, eli se tarkottaa ettei aseksuaalinen ihminen tunne vetoa kumpaankaan sukupuoleen. Voit lukea aseksuaalisuudesta eri nettisivuilta, ja ainakin wikipediasta löytyy virallista tietoa. En usko että suussa on mitään vikaa, kaikki me ollaan erilaisia :) Ei kaikkien tarvi tykätä romanttisesti joistakin.

Minävain

Hei!
Lyhyesti sanottuna, se ei ole kummallista, etkä ole mitenkään outo tai et sussa olis vikaa. Jokainen on oma itsensä ja ihmiset ovat erilaisia, vaikka pohjimmiltaan samanlaisia. Tulee vielä aika, jolloin sä tapaat jonkun, jonka kädestä haluat pitää kiinni. Tulee joku, joka vie sut unelmaan. Jotkut ihastuvat ala-asteella, toiset yläasteella, osa lukiossa ja osa vasta aikuisina! Ei kannata murehtia, jos ei ole ihastunut 15-vuotiaana vielä. Elämä on edessä ja ihmiset myös. Hyvää kevättä sinulle :-)

Salla98

Miulla oli täysin sama! Eikä minnuu ees tehny mieli seurustella! Sitten ku se oikee sattuu kohalle nii kyllä se siitä :) oon just ny ihastunu ja joskus tuntuu kamalalta ku ei tiedä mitä toinen ajattelee ja oon sitä mieltä että ilman ihastumista pärjää :) ja sulla on vielä aikaa!

Vastaa aiheeseen: en oo koskaa ollu ihastunu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top