Siirry sisältöön
Nimetön

Moi! Mie oon miettinyt aina välillä kiusataanko minua? Koulussa käsiteltiin juuri kiusaamista. En ole varma kiusataanko minua koska joskus olen yksin, joskus olen kavereideni kanssa. Olen myös kuulut että minusta puhutaan pahaa selkäni takana. On puhuttu että olen pilannut kavereideni suhteita toisiin ihmisiin. Tuntuu myös siltä ettei kukaan arvosta minua( kyllä perheessä mutta muualla ei). Siksi olen alkanut vähättelemään itseäni. Tuntuu että minä en osaa mitään. Tuntuu että onnistumisia ei tule koskaan. Olen jo ennen tätä kaikkea ollut todella epävarma johtuen luultavasti siitä että olen paljon erillaisempi kun muut.

Tietääkö joku onko tämä kiusaamista?
Tuntuuko joistain teistä samalta kun minusta?

Nimimerkki (pakollinen)

Joo. Sama homma. Musta tuntuu, ettei mua arvosteta tai en ole noille tarpeeksi hyvä. Saan kokea sen aina koulussa. Johtuu varmaan pukeutumisesta, kun tykkään tehdä itse vaatteeni ja tuunata niitä omannäköisiksi. Onko siinä jotain väärää???? En ole ihan varma, onko se kiusaamista, mutta tuntuu vain siltä että En Vaan Yksinkertaisesti Riitä!

Se, että tuntuu kuin ei osaisi mitään, tai ei onnistu missään, on hyvinkin tuttua.

Minulla on lievä masennus, joten sekin tuo asiaan omat ongelmansa, mutta kiusaamista tämä on. Varmaankin. Ehkä. Tai sitten ylireagoin, niinkuin kaikki sanoo.

Vastaa aiheeseen: En oo varma kiusataanko minua?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top