Siirry sisältöön
Mietiskelevä

Oon siis ihan normaali 5.-luokkalainen tyttö, ja oon vähän aika sitten alkanu miettiin mun seksuaalista suuntautumista. Aloin vaan miettiin, että hei, mahdankohan mä tykätä myös tytöistä? Eli siis mua ei kiinnosta enää pojat mitenkään romanttisesti, ja oon huomannu että oon niiden lähellä rennompi, ei oo sellasta että ”Mä oon tyttö, toi on poika, en voi olla rento sen seuras koska tytöt ja pojat tykkää toisistaan!” Ja tää sen takia koska pojat ei vaan enää kiinnosta. Tää saattaa johtua myös vähän siitä, että oon ihastunut lukemattomia kertoja, eikä koskaan minkäännäköstä vastakaikua tunteille, siis kun oon ihastunu poikiin. Pojat on mua myös kiusanneet, ja mun kavereita myös. Muutenkin tuntuu siltä, että kaikki pojat yrittää olla jotain koviksia, sellasia idiootteja jotka kiroilee, on ilkeitä ja kiusaa toisia.
En oo vielä ihastunut yhteenkään tyttöön, mutta mun mielestä tytöt on kyllä jotenkin niin viehättävämpiä: ne on nättejä, ne ei kovistele (ei ainakaan kaikki), ne on ymmärtäväisempiä ja niitä ymmärtää paremmin kuin poikia, onhan ne sentään samaa sukupuolta.
Tää menee ehkä ohi, mutta onhan tää kyllä aika ihanaakin :) Ei mua haittaa vaikka musta tulis bi, tai lesbo, jos en enää koskaan ihastuis poikiin. Mutta keskustelkaa, onko teillä ollu tällänen vaihe? Onko joku teista bi tai lesbo? Onko jollain sama tilanne?
Nyt paljon parempi olo, oon miettiny tätä niin kauan itsekseni ja kirjotellu päiväkirjaan kaikkee ja googlannu joka ikisen keskustelun lesboudesta ja biseksuaalisuudesta… Mutta tällästä en ollu löytäny, niin vuodatin ajatukseni sitten tänne. Kiitos kun jaksoit lukea, ja osallistu toki keskusteluun. Tästä tuli kyllä aikamoinen romaani :DD

Minävain..

Hei! Ite olen 14 v poika. Vaikka oletkin tyttö niin tuttu tunne, mä kans huomasin samassa iässä, etten kiinnostukkaan ehkä tytöistä. Sit yläasteella vähintäänki huomasin. Tossa iässä ei välttämättä voi vielä määrittää onko homo, lesbo, bi, hetero. Toi voi olla ohimenevää, tai sitten ei. Ite alan pikkuhiljaa olla sinut homouteni kaa. Vielä kun uskaltas kevereille kertoa :/

bi 16

Ei haittaa,vaikka et tietäisi oletko bi,lesbo tai hetero.Kunhan vain et sulje mitään mahdollisuuksia!Haluatko kategorioitua johonkin tiettyyn seksuaalisuuteen?jos pidät tytöistä mutta et ole varma pidätkö pojistakin niin itse sanoisin olevani ehkä bi tuossa tilanteessa mutta se on sinun päätettävissäsi

mävaan

Mul on ihan sama ongelma! Joo huomasin vitosel et saatan tykätä siitä mut oli semmosii välei etten tykkää mut sit ku tulin seiskalle oon koko seiskan ajan tykänny siitä ja ku tavallaa haluisin tykätä siitä mutta ku tiiän mitä faija suhtautuu siihe nii vittu varmaa kotiikaa saa tulla

jooooo

Joo siis mul on aika sama ongelma. Huomasin 5lk et ahaa saatan tykätä tosta tytöstä mut siin oli semmosii välei etten tykkäis.. Ja sit ku tulin seiskalle nii oon koko seiskan ajan tykänny siitä mutku tavallaa haluisin tykätä ja tavallaa en koska tiiän mite faija suhtautuu siihe nii varmaa kotiikaa saa tulla…….. Oon siis iteki tyttö

Bi-poika.

Itse olen aika vasta 15 vuotta täyttäny poika, joka olis kiinnostunu kummastaki sukupuolesta. Tää ite asia on rommattaunu mun itsetuntoa ihan hireesti.

Mutta siis mullaki on semmosia vaiheita että välillä kiinnostaa tytöt palion enemmä entäku pojat mutta toisaalta tekis mieli koittaa miltä tuntuis olla poijan kanssa. . , . Oon epätoivone itteni suhteen.

15 v poika

Mulla oli kans vähän sama juttu, kun huomasin että katoin poikia ”sillä silmällä”. Nyt olen bi, kiihotun pojista (11-14v) ja poikatytöistä.

Tyttö 19

Moikka. Tossa iässä todellakin hakee omaa paikkaansa. Tiedä kuitenkin, että ajatukset on ohimeneviä. Etenkin teini-iässä sitä vaihtelee kiinnostuksiaan useinkin. Oon huomannut että usea murrosikään pääsevä yhtäkkiä kiinnostuu omasta sukupuolesta, mutta se katoaa sitten kun kasvetaan. Se on sitä oman minän hakemista, ja ihan ok, sekä normaalia. Älä siis huoli tai murehdi turhaan etukäteen. Tärkeintä on, että on hyvä olla.

Mä itse olin sun iässäs kans vähän sekasin asian kanssa. Yhdessä vaiheessa en sietänyt muuta kun tyttöjä, ja olin vain tyttöjen kanssa. Sitten kuitenkin, vaikken sitä aluksi uskonut että niin kävisi, aloin taas kiinnostuun pojista, ja tajusin, että olen hetero. Siinä se nyt on pysynyt ja vahvistunutkin. Aika näyttää sullekkin, mitä olet :)

Mietiskelevä

Moikka, ja kiitos vastauksista!

Oon mahdollisesti ihastunut yhteen tyttöön, tai ainakin kiinnostunut. Ollaan samalla luokalla, ja tiedän ettei meillä olis mitään mahdollisuuksia, hehe :D Mutta juu, tää tosiaan saattaa vaan olla ohimenevää ja tällästä kokeilua. En ainakaan menis heti kuuluttamaan kaikille että hei, oon bi/lesbo, koska jos satunkin sitten olemaan se hetero niin käsityksiä olisi vaikea muuttaa… Kiitos vastauksista, tänne onkin tullut paljon keskustelua :)

Bi-naikkonen

Itelleni ei tullu mieleenkää että voisin tykätä tytöistä kunnes ihastuin seiskalla parhaaseen ystävääni. Perheeni oli aika rasistinen niin se tuli aikamoisena shokkina, ja oikeestaan vasta lukiossa erottuani tän kaverin kanssa pystyin ruveta hyväksymään sitä että olenkin bi. Mulla oli kans ollu poikaihastuksia ja aika ilkeesti niihin vastattu, ja tää tyttö oli sillon ainoa joka sai mut tuntemaan itteni hyväksytyks ja ymmärretyks. Mut kyllä mie silti bi:ksi jäin, ja perheestäki tuli hyvin homoystävällinen. Mut muista et bi:hän ei tarkota et välttämättä tykkäis molemmista tasapuolisesti, itellä jäi niin et pidän naisia viehättävinä mutta ihastunu oon vaan pariin kun taas miehiin on tullu ihastuttua hemmetin paljon :D

Tossa iässä (tässähän alkaa kuulostaa jo vanhalta) monet pojat alkaa ottaa sitä koviksen roolia mut kyllä sieltä niitä hyviäki tyyppejä löytyy seasta, usko pois. Ja ymmärtäväisyys on sellanen asia mikä kanssa tulee iän myötä, joillekkin. Sit on niitä joiden mielestä miehiä/naisia ei voi koskaan ymmärtää, sellaset kannattaa suosiolla jättää muille.

Ziggy

No niin päätin ny itsekin ottaa osaa tähän keskusteluun.. Oon jo pitkään miettiny et miks omaa seksuaalista suuntautumista ees funtsitaa nii paljon? Ite ajattelen ain siltä pohjalta et ihastun kehen ihastun eikä oo painetta lokeroida itseensä mihinkään kun ei se loppujenlopuks oo nii oleellinen asia. Tietenki jotku vaa tietää et on jotain, mut mulle sillä ei vaan kertakaikkiaan oo väliä.

Piitu

Vihdoin löysin jonkun joka on myös miettinyt tätä! Ja kirjoitus ajasta päätellen vielä samanikäinen (-03?)! Mutta itsellä kävi niin että ihastuin luokkalaiseeni tyttöön, parhaaseen kaveriin! Kerroin hänelle tykkääväni tytöistä ja hän kysyi kenestä tykkään ja valehtelin, mutta pari päivää sen jälkeen tyttö kertoi pitävänsä minusta ja kerroin että minäkin hänestä ja nyt seurustelemme! Ja olen itse huomannut että olen aina ollut varmaan tytöistä enemmän kiinnostunut :) On tytöt vaan ihania :3

14v tyttö

Mulla on sama tilanne. Oon ihastunut mun parhaaseen ystävään ja en tiiä mitä tehä. Sulla kävi tuuri….
Huumasivat asian vasta noin puoli vuotta sitten.

Azzie

Seksuaalisuus voi olla hyvin muuttuva asia, varsinkin murrosiässä, jolloin mieli ja keho käy läpi järkyttävän paljon muutoksia. On ihan hyväksyttävää etsiä itseään ja omaa suuntautumistaan, ja se voi olla muutoksessa miltei koko elämän. Kaikki eivät halua edes kategorisoida itseään mitenkään, vaan rakastuvat vain ihmisiin. Katsele ihan rauhassa, mihin elämäsi vie, millä tavalla kasvat ja kehityt, millaisia tunteita sinulla on ketäkin kohtaan. Älä välitä ihmisten sukupuolesta, se on täysin turhanpäiväinen asia rakkaudessa. Kaikki kuitenkin ovat samanarvoisia ihmisiä :)

bvbfan_

Mä en luokittele seksuaalista suuntautumistani. Ja hei, sukupuoliakin on enemmän kuin tyttö ja poika! :) ite oon menny sillä perusteella, et ihastun siihen ihmiseen, en siihen sukupuoleen. Voit olla just sitä mitä haluut, eikä kellään oo oikeutta arvostella sitä! :)

Vastaa aiheeseen: En oo varma seksuaalisuudestani….

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top