Siirry sisältöön
en vaan osaa

Oon 17v ja mul on aika paljon ripsivärei, luomivärei ja huulipunii. Ostin just ekan meikkivoiteen ja primerin ja sit mul on kai joku concealer sekä muutama eri poskipuna. Tarviin apuu, ku en yhtään tiiä et miten mä saan sillee ”hyvän meikin” aikaseks ku en oo kovin kokenu meikkaaja ja aina ku yritän nii se lopputulos näyttää niin hirveeltä et en jaksa ikinä yrittää uudestaan ku ehk 6kk myöhemmin.
Oon yrittäny kokeilla eri sävyjä mut aina joku menee pieleen: Jos yritän tehä mahdollisimman vaaleilla ja luonnollisilla sävyillä, ripsiväri leviää luomiin ja poskille heti kun silmiä räpäyttää. Jos yritän tummempia sävyjä, huulipuna ei mee tasasesti, luomiväristä putoo semmosia ”hippuja” poskille jotka leviää heti kun niit yrittää pyyhkii pois, ja poskipunaa tulee laitettuu ihan liikaa.
Oon yrittäny ettiä apua netistä ja kattonu varmaan miljoonia eri meikkitutoriaaleja, mut jokasessa se videontekijän meikki näyttää niin paljon paremmalta kuin se mun lopputulos.
Miten mä voisin oppii meikkaa? Tarviinko mä viel lisää jotain pohjustusaineita vai riittääks vaan primer ja meikkivoide? Onks sillä brändillä mitään väliä mitä käyttää? Mul on vaihtelevasti Lumenee ja Maybellinea mut sit mun meikkivoide ja primer on Fenty Beautyn ku halusin ostaa oikeesti hyvät.

Mnbvcxzäölk

Kato joku meikki opetus video tai jotai

saunatonttu

Voit käydä vaikka jossain meikkikaupoissa kyselee apua just kaikissa sävy jutuissa yms. Ja ite löysin tosi paljon apua tiktokista, trust me, siellä on ihan sikana matksua ja niitä vaan selailet.
Ja siis meikkivoiteesta on ite oikeesti aika hankala löytää omaa sävyä, joten suosittelen et meet vaan rohkeasti kysymään joltain ammattilaiselta :)
Ite käytän vaan peitevoidetta tummiin silmänalusiin ja muihin ns. ”ongelma kohtiin”, koska en oikein jaksa meikkivoidetta, mut tee oman mielen mukaas
Sit kulmiin suosittelen alkuun kulmageeliä (joko värillistä tai väritöntä) ja/tai kulmakynää
Poskipunaa voi käyttää käden kautta, et joko pyyhkäset sitä vähän siihen, tai kopautat pari kertaa sitä sivellintä et ylimääräset lähtee pois
Ja sit tälleen vinkkinä, ihon pesu ja kosteutus ennen (ja jälkeen tietysti) on tosi tärkeetä, ja voi hyvinkin vaikuttaa meikin lopputulokseen!

en mäkään :D

En oo mikään asiantuntija, mutta ehottaisin, että laitat sitä ripsaria vähän kerrallaan ja ootat hetken, et se ei levii. Tai en tiiä muista, mut niin mä teen ja mulla ainakin toimii. Ja varmaan samaa voi kokeilla ihan yleisesti muidenkin kanssa? Ja jos sul on joku läheinen kaveri, voisit varmaan kysyy siltä tai vaikka yrittää kattoo joskus niillä, et mitä se käyttää haha. Mut hmm. Musta ei ehkä oo apua, sorry 🤦🏼‍♀️

Vastaa aiheeseen: En osaa meikata, apua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top