Siirry sisältöön
Ööö…

Mä vihaan sitä kun mun vanhemmat riitelee, Mä vihaan myös sitä että mun sisarukset riitelee. Koska mä joudun olla se joka joutuu autta tehdä sovinnon kaikkien välillä.
Mulla ei oo kavereita joten en ikinä oo kenenkään kanssa, musta tuntuu yksinäiseltä.
Jos oon kaupassa en edes uskalla kysyä apua myymälän työntekijältä koska pelkään pyytää apua, haluaisin tietää miksi en osaa kysyä apua.
[osa tekstistä poistettu]
Mun perhe haukkuu mua aina [osa tekstistä poistettu]
Mietin vain että jos perheeni ajattelee minusta jo nyt näin… mitä tapahtuisi jos kertoisin että olen lesbo? En olisi ainakaan enään sukulaisille muuta kuin roskaa, olenhan puoliksi maasta jossa homoseksuaallisuus on vankilatuomio.
[osa tekstistä poistettu] Häpeän vain itseäni. Olen kaikinpuolin vääränlainen ihminen.
Haluan vain että muilla on hyvä olla. Vaikka minulla ei olisi.

Nuortennetin ylläpito

Hei Ööö…,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

tuleva muusikko

vaikka mä en nää tota koko tekstiä niin mua huolestuttaa sun puolesta ja haluisin auttaa kaikin mahdollisin keinoin. haluun sanoo että et oo vääränlainen ihminen☺ ja et oo ainut joka vihaa vanhempien riitelyä… niin mäkin vihaan, mutta mulla mun äiti ja isä ei riitele kun ne on eronnu mutta vihaan sitä että äiti ja sen miesystävä riitelee mistä ainakaan mulle ei oo jäänyt kovin kivat muistot. ja oot ihana ihminen kun haluat että muilla on hyvä olla. mutta niin sullakin pitää olla….
toivon että saat apua ja että kaikki muuttuu paremmaks🤗💖

Vastaa aiheeseen: En osaa nimetä tätä.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top