Siirry sisältöön
nolove

heips
mun ongelma on etten osaa rakastaa :/ mulle kävi tossa seiskan keskivaiheella (nyt olen ysillä) niin et ihastuin yhteen poikaan ja se muhun sit juteltiin ja tälleen mut tää jätkä sit vissiin kyllästy tai jotain koska sain kuulla et se ei enää tykkääkkään musta. kesti aika kauan et pääsin yli mut sit ihastuin uudellee uutee jätkää ja taas kun se sai tietää siitä niin juteltiin paljo ja tällee <3 sit ku sain tietää et se o ihastun muhu ni se suoraansanoen ryntäs sylii (joka aamu viestei ja sikanaa sydämmii ja tällee) pikkuhiljaa en sit enää jaksan vastaa sille ja kyllästyin. en uskaltan kertoo tälle jätkälle heti koska pelkäsin et rikon sen. sit sain kokoajan kuulla miten rakastunu se oli minuu ja mua ahisti sikanaa koska se vieläki luuli et tunnen samoin. sain sit kumminki kerrottuu sille ja se otti sen ihan hyvin ja ollaa kavereit vielki. nykysin ihastun helposti mut sitte ku oon tekemäs alotetta ni tulee stoppi ja aattelen et ei helvetti mitäjos kyllästyn taas ja paskon sen jätkän.
sanotaako tällee : kiinnostun jostaa jätkäst ja teen alotteen, alan juttelee ja tällee. sit seki kiinnostuu minust ja jutellaa viel enemmän. pikkuhiljaa alan ihastuu ja kerron sen sille. sit saan tietää et tää jätkäki on ihastun muhu ja teen ison askeleen sen suuntaa. sit se hyppää mun sylii mut mä väistän ja se kaatuu maaha.
noin niiku vertauskuvallisesti sanottuna tää mun tilanne.

sitten toinen juttu ois et miten saisin jätkii ihan vaan kavriks. en haluis et ne ihastuis minuu tai mitää. koska tää mun eka seiskan ihastus on niin munkaltanen et haluisin olla parempi kaveri sille. (jutellaa usein aika paljo) eli miten jätkii vois ystävystyy?

Vastaa aiheeseen: en osaa rakastaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top