Siirry sisältöön
syömishäiriöinen

Olen siis 16 vuotias tyttö ja minulla on ollut kauan itsetunto ongelmia ja minua on kiusattu aina koulussa. Ajattelen painoani koko ajan. [Pituus/paino-tiedot poistettu viestistä – MLL:n ylläpito]. (Harrastan liikuntaa viikossa 9-10 tuntia.) Kävin terveydenhoitajalla puhumassa koska ystäväni olivat käyneet valittamassa minusta hänelle. Terkasta ei ollut apua. Nyt olen jo hieman lihonut ja syön normaalisti mutta ajatukset eivät ole muuttuneet. Ajattelen tätä ihan koko ajan ja haluan sen äänen pois päästäni joka sanoo koko ajan: Olet läski, et voi syödä tuota, älä syö, ÄLÄ SYÖ!!
Olen itsekkin ymmärtänyt ongelmani mutta ääni ei lähde päästäni!!
Apuja tarvitaan!

:)

Oletko puhunut asiasta vanhemmillesi? He luultavasti voisivat auttaa sinua kuuntelemalla ja keksimällä erilaisia vaihtoehtoja helpottaaksesi oloasi. Voisisit myös etsiä jonkun sinua kiinnostavan harrastuksen, joka veisi ajatuksesi painostasi/syömisestäsi pois ainakin hetkeksi ja hemmoitella itseäsi esim. kasvohoidoilla,kynsihoidoilla ja vaikkapa uudella kampauksella. Luulen, että myös ammattiauttajasta voisi olla apua. Hän osaa nuvoa sinua ja auttaa tarpeen mukaan.
Toivottavasti osasin edes jotenkin auttaa! Voimia sinulle! :)

Ehdotus

Kyllä se ääni hyvin luultavasti sieltä lähtee. Sulje korvasi yksinkertaisesti siltä ja jos se esim. Käskee olla syömättä jonkin herkullisen pullan. ÄLÄ KUUNTELE vaan popsise suuhusi. Eiköhän se pian katoa, jos teet aina noin. Tosin ei kannata pullaa koko ajan ja joka välissä popsia tai kiloja kertyy oikeasti.

Vastaa aiheeseen: En pääse eroon syömishäiriöstä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top