Siirry sisältöön
Meeri

Kaverit ovat koko kesäloman reissussa. Minä en pääse yhtään minnekään! Onko täällä muita jotka istuvat yli 2 kk neljän seinän sisällä?

Minä

Sama juttu!

Sama tällää! Siis oikeasti ärsyttää!

tyls

ei tee mieli kaydä ulkona kun kaikki tuntuu liikkuvan kaveriporukoissa iloiten jne. ite istuu kotona ja masentuu

lämmin tuuli

Mulla on ihan sama. Mä oon koko ajan vaan mökillä ja kaikilla kavereilla on muuta ja en voi lähteä mökiltä minnekkään (kotiin vähän yli 1h matkaakin) tääl mökil on tylsää ja mun pitäis tehä välil töitäki ja se ei oo kivaa kun mun selkä on koko ajan kipee ja joka kesä joudun tekee töitä ja enkä voi hengaila kavereiden kanssa vaikka just kesäl haluisin. Isoveljeni voi vain ajaa tiehensä autolla ja mennä kavereiden luo. Mä en voi tehä mitään. Ja ikää on mulla 13 vuotta et joo. Olisin halunnut mennä lintsillekkin kaverin kanssa ja joo se ois sopinu äidille mutta ei kyytiä (oisin menny bussil koska tiiän yhen kuskin jolta saa halval matkan)eikä oo ollu muka ”aikaa” koska oon ollu vaan mökillä..:(
se on tyhmää kun ei voi teininä pitää hauskaa kavereiden kanssa kun just tän ikäsenä niitä kavereita tarvitsee…sekin jos oisin menny lintsille ni ois vast toinen kerta..

Oiskl kenelläkään vinkkii miten sais käännettyy äitin pään että viel pääsis?
Tosin mul on kohta synttärit ja sit synttäreiden jälkeen sukulaisen vuokramökille ja sit on vanhan luokan kokoontuminen viimeistä kertaa ja sit oho koulut alkoki jo..

Työntekijä

olen kuukauden kesätöissä joten todellista löhöaikaa jää 1kk lomasta. riittää hyvin :)

Ja kavereistani kaikki ei ole muualla joten tapaamme aika usein.
Eihän kaikki kaverisi voi olla muualla?

Vastaa aiheeseen: En pääse kesälomalla minnekään!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top