Siirry sisältöön
Kakara

Minua on vaivannut pienestä asti tuo otsikon asia. En uskalla kertoa mielipidettäni. En uskalla kertoa mitä haluan.

Pelkään mitä minusta ajatellaan. Kaikki sanoo, ettei muiden ajatuksista tarvitse välittää, mutta miten se käytännössä toteutetaan?

Vihaan kaikkia vaatteitani, jotka on rumia ja räikeitä. Minulla ei ole normaaleja mustia legginsejä, vaan jotain rumia adidas housuja. Minulla on pieniä ja tyhmän näköisiä paitoja. Mekkoja tai hameita ei ole, vaikka voisin ihan mielelläni käyttää niitä. En uskalla sanoa äidille, että tarvitsen uusia vaatteita.

En uskalla edes viitata tunnilla. Jos minun pitää lukea jotain ääneen, se on sellaista sössötystä naama punaisena. Aina kun puhun, en osaa sanoa mitään järkevää. Haluaisin muuttaa asian.

Tuntuu, että kaikki pitävät minua tyhmänä. Luokkalaiset ja kaverit. Kukaan ei usko, että osaan mitään.

Sitten kun menen yläasteelle, aion yrittää muuttaa näitä asioita. Ei se kuitenkaan onnistu. Tai todennäköisesti en edes uskalla yrittää.

Nuortennetin ylläpito

Hei Kakara
Kiitos viestistäsi.

Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi
aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa”
-keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla
keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111)
tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa
anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Sama juttu mul ja mä menin jo yläasteelle ni en voi enää korjata näit juttui ku en muutenkaa osais tai pystyis. No mut tsemppii sulle, koita pärjätä :)

Hey, Its ✨👑Me👑✨

Ole kiltti äläkä ajattele niin. Sä oot upea, ihana ja täydellinen! Aina löytyy ihmisiä jotka ei hyväksy sinua, mutta on aina myös niitä ketkä hyväksyy ja pitää susta just tuollaisena kuin olet. Sitä paitsi, ADIDAS ON SAIRAAN SIISTI MERKKI!

Moni mun kavereistakaan ei viittaa paljon tunneilla ja se on okei. Eikä se ole tehnyt heistä millään lailla pahempaa tai oudompaa ihmistä :D

Keskity vain sellaisiin ihmisiin, jotka ansaitsevat olla ystäviäsi. Sä et ole tyhmä!

Toisten mielipiteistä, juu, ei kannata välitää, mutta eihän se koskaan oikeasti mene niin. Mua ollaan kutsuttu NII-IN monta kertaa oudoks ja noloks, että alan kohta jo ylpeillä siitä ja pistää kiusaajat katumaan. Jos ollaan luokkaretkellä ja kaikki haluaa laulaa jonossa täysillä jotain WeekEnds laulua NIIN SIITÄ VAAN! Mä laulan ja nolaan itteni! Kyl me kaikki loppujen lopuksi eletään tässä maapalossa vain kerrran.

Mäkään en aina uskalla kertoa mun mielipidettä. En melkein koskaan. En varsinkaan silloin kun olen ainoa joka on samaa/eri mieltä jossain asiassa. Ne on kuitenkin MUN mielipiteitä ja MINÄ TIEDÄN että olen oikeassa.

Sä oot ihana. Sun vaatteet on ihania, eikä sussa oo MIKÄÄN vikana🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼

Vastaa aiheeseen: En pysty kertomaan mielipidettäni & muuta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top