Siirry sisältöön
depressedgurl

minua itkettää koska en saa hevosta olen itkenyt jo monta tuntia tämän takia… en kestä enää.
oon 10 ja haluan hepan

:’D

Moi

Voin sanoa että sun iän perusteella et oo puoliksikaan valmis hoitamaan omaa hevosta. Ja se kokemus määrä mitä siihen tarvitaan, on valtava. Se ei todellakaan oo vaan lelu jolla ratsastetaan (en siis tarkoita että luulisit niin). Myös hevosen ylläpitäminen on todella kallista. Eläinlääkärilaskut, ruoka, tallipaikka yms. maksaa paljon. Ei kannata itkeä ton takia. Kerronpa että sulla on vielä paljon elämää ennenkuin kannattaa harkita hevosen omistamista ;)

Just näin…

…ja parissa viikossa kyllästyisit siihen ja hylkäisit, ihan kuin jonkun lelun?

Suonjar🌈

Voi sua pientä!
Toi on jotenki niin kauheen söpöä. Oli ihanaa, kun kymmenvuotiaana (kolme vuotta sitten🤣) oli niin pienet ongelmat. Mut kyl sä pärjäät. Ei ton takii tarvii itkee. Hepasta ois kauheest vaivaa ja siinä menee kauheesti rahaa. Jos sulla ois heppa, joutuisit luopumaan tosi monesta muusta kivasta jutusta, koska raha ei yksinkertaisesti riittäis etenkään nyt, kun on tää energiakriisi.

R

Ootko katsellut netistä ihan oikeiden hevosten hintoja? Vain tosi harva sinun ikäinen saa oman hevosen.

Ei kukaan:(

Sama juttu! Mulla meni viimeiset toivot ku jouduin lopettaa ratsastuksen😭

lollista

Harrastin pienempänä yli 5v ratsastusta tavoitteellisesti ja toivoin aina että saisin oman hepan. Nyt oon ikuisesti kiitollinen että en saanut. Voin sanoo että opiskelut alkaa viemään paaaljon enemmän aikaa yläkoulussa ja lukiossa jolloin oman hepan kans eläminen on paljon vaikeempaa. Sattuihan se silloin kun tiesin että musta ei ikinä tuu sitä poninomistajaa mikä halusin olla. Lopetin ratsastuksen 7lk kun kaverit lopetti eikä tunneilla ollut enää niin hauskaa enkä päässyt kehittymään. Kivat muistot kuitenkin jäi ja hepat tulee aina olemaan lähellä sydäntä❤️ uskon että myöhemmin alotan uudestaan ihan vaan harrasteluna, nyt koiraharrastukset riittää mulle 😁

PuShEeN

Voi kyllä sitä vanhempana pahmpia huolia tulee, ja todennäköisesti et jaksaisi hoitaa heppaa paria kuukautta pitempään. Silloin pitää joka ikinen päivä käydä tallilla ja ulkoiluttaa ja hoitaa sitä heppaa. Olet vanhempana vielä kiitollinen että vanhempasi eivät antaneet sinulle lupaa.

dramalama(🏳️‍🌈)

Joo siis ymmärrän kyllä, kun itekin haluun hepan, mut voikko kertoo et kauanko oot ratsastanu tai hoitanu hevosia? Meikällä on jo ”hetken” kokemusta ja äidillä hevoset on aina ollut lähellä sydäntä, silti en vielä hevosta saa. Nyt itekin alkanu käsittää, miten iso kokonaisuus se on. Ei pelkästään onnistuneita kisareissuja sinivalkosilla ruusukkeilla. Ja sitten on se pahin juttu: luopuminen. Kestääkö sen? Itellä on auttanu se et kattoo vasta parin vuoden päästä, et mitä kasiluokka tuo tullessaan, onko aikaa ja kahisevaa hoitaa muutamankymmenen tonnin eläintä. Kuitenkin haluun sit jo ite vähän ”tasokkaaman” hevosen. Ja sit vielä pari kysymystä; Ootko varma et osaisit ruokkii sen oikein? Kuitenkin oikee eläin kyseessä..? Ja missä se hepo asuisi?

Vastaa aiheeseen: en saa heppaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top