Siirry sisältöön
:(

Hei olen 12-vuotias tyttö. Vanhempani erosivat kun olin 6-vuotias. Isäni on uudessa suhteessa ja hänellä on siinä suhteessa vauva. Vanhempieni erosta tuli vaikutuksia minuun ja pikkusiskooni koska olimme niin nuoria. Ei onneksi suuria. Mutta tänä vuonna minua on alkanut masentaa ja olen ollut epävarma kehostani. Isäni ja hänen uusi puolisonsa riitelevät joka ikinen päivä. Kuulen heidät iltaisin kun he riitelevät sekä aamulla kun herään. En kestä enää. Miksen voi olla normaali? Mutta en uskalla kertoa kellekään näistä asioista. En pysty. Olen siis hyvin epävarma kehostani. Mahani ei ole yhtä litteä kuin siskoillani ja reidet ovat kamalan läskit. Olen kyllä normaalipainoinen(itseasiassa painoni on lähempänä alipainoa kuin ylipainoa) mutta silti jotenkin tunnen itseni lihavaksi. En tiedä enää kuka olen. Olen niin sekaisin tästä kaikesta. Oon hukassa. Olen jo kauan tuntenut oloni todella masentuneeksi. Ennen kuin olin käynyt nuortennetissä en pystynyt purkaa tunteitani. Eräänä päivänä muistin että joskus koulussa oli puhuttu paikasta nimeltään nuortennetti. Päätin mennä sinne ja se auttoi. Nyt tiedän etten ole ainoa joka tuntee näin.

[osa viestistä poistettu – viesti siirretty kokonaisuudessaan Päivystäjä mukana keskustelussa-palstalle]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: En tiedä enää kuka olen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top