Siirry sisältöön
Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou!

Siis oon nimenny mun ns. maskuliinisen, feminiinisen ja kolmannen puolen itsestäni.

Siis aluks katoin netistä( instagram) sellasen videon jossa niillä oli teoria eräästä kpop idolista, nimeltä Jimin, yhtyeestä BTS.
He olivat kertoneen, että biisissä Like crazy( joka on uus) Jimin kertoo yrittävänsä hyväksyä itsestään feminiinisiä ja maskuliinisia puolia.

Jimin siis on aika feminiininen mies.
Hänen ääni on melkein naisen ääni ja hän on ulkonäöltäänkin sellainen.

Niin sitten pitkään mietin ja murehdin sitä että miksei hän ole kertonut aiemmin kenellekkään,
koska teoriaa on todistettu useilla tavoilla ja se on 98% varmuudella totta.

Sillä hänen housuissa on erään queer ihmisen kuva( siinä on kummassakin lahkeessa jonkun kuva) joka myös kertoo sitä.

Samoin hänen tanssissakin kun hän tanssii naisen kanssa ”peilikuva” tyyppisesti, niin sekin kertoo siitä kuinka siinä on heijastus( biisin sanoista ”reflection”).

Biisin alussa kuullaan naisen ja miehen puhe. Ja biisin lopussa mies ääni sanoo: ”What’s the point.” En saanut selkoa ekasta lauseesta siinä lopussa.

Mutta niin tämä koitui itsellekin ongelmaksi toissapäiväisellä tai eilisellä matikan tunnilla, kun tajusin että itselläkin on samanlaisia ominaisuuksia.

Päätin nimetä heidät.

Voiko joku kertoa ensinnäkin mistä tässä on kyse?

Ja toiseksi, miten pitäisi tästä eteenpäin jatkaa?

Kiitos jos luit!

Ciaó!

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou!

Oliko liian pitkä viesti? Vai liian vaikee?

Voiko joku oikeesti nyt auttaa!!!???

Edes vaikka joku päivystäjä?

😔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😔

Mä tarviin apua!

Tää on hätätilanne!

Mä en tiiä miten pystyn olla normaalisti ajattelematta tätä…

Mä oon kuunnellu tota biisiä useita kertoja päivässä enkä voi lopettaa ajattelua.

Välillä toki tulee taukoja, mutta se nousee mieleen yli kymmeniä kertoja päivän aikana…😔

Olkaa kilttejä ja auttakaa

Kiitos…😔😔😔

Ciaó!

Miauw

Ite oon kpop fani ja bts stan. En ollu ajatellu tota teoriaa ja toi on iha kiinnostava teoria mutta ite ajattelin sen biisin silleen et…

Se laulaa siinä toxisesta rakkaudesta tai vaan yhen osapuolen rakkaudesta. Sanat my reflection whitin the mirror…I’m going endlessly crazy…I’m feeling so alive, wasting time ja si pre chorus ni vois mun mielest viittaa esim diihen et se ois vaik kovasti ihastunu johonki mut sillä ei ois sitä kohtaan mitään. This will break me…this is gonna break me.. no don’t u wanna wake me… I wanna stay in this dream, dont u try to wake me..don’t try save me…I need a way we can dream on vois kusastaa sitä et jiminil menee ”tunteisiin” ku se ei tykkää siitä ja si sillä jost se tykkää ni tulis ns katumus siitä. Siin lopussa what’s the point ni ton kaiken jälkee ku se on rejectannu jiminin ja se ihastus alkaa katuun. mies sanoo sen siin sillä tarkoituksella et ”miten sää voit olla tykkäämättä musta mut silti välität vaik rejectasit mut?!”
Se ku se tanssii sen peilikuvansa kanssa se voi myös kuvastaa sitä et niitten tiet vaan erkanee siin kohtaa ku ne menee selät vastakkain ja muutenki kpopissa lähes kaikis soolois tulee joku tollanen et yks tanssija saa sellanen soolo tanssipätkän idolin kans

Moni sanoo et se kuulostaa naiselta ja on feministinen mut jokaisella saa olla oma mielipide mut kannattaa aina vaik kattoo jotain stage compilatiot kattoo ni si tietää sen live äänenki ja kattoo vaik sen airoport fashionii yms. Jimin on kokenu aivan järkyttävän suuria ulkonäkö paineita mm sen isoist huulista, pyöreemmistä kasvoista, pituudesta, äänestä. Haluun vielä varmistaa että et liitä sitä feministisyyttää siihen et se käyttää meikkii, värjää hiuksia, käyttää korviksii, sil on korkeempi ääni yleensä vokalisteil on korkeemmat äänet ku erim räppäreillä yms. Monil miehillä on korvikset ja käyttää koruja, värjää hiuksia, tekee skoncarea mut yleensä kpop mies idolit on vaan kaikken mieleat niin”feministisiä” ja homoja jos ne tekee noit. Mun mielest jimin on miehellinen mies ja sen on cutie, sexy, lovely, tosi komee ja omistaa todella kauniin ja uniikin äänen joka on suorastaan enkelten laulua💜💜💜

Tost varm puuttuu joku oleellinen kohta ja kauheesti kirjotusvirheit mut se ei saa ny haitata😆

I am very dumb 😌

Mä en nyt ihan tajunnut. Kokeiletko selittää uudestaan, Bab? 😅

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Kiitti vaan mutta en kysyny apuu tossa. Etkä selvästikään välittäny mun ongelmasta vaan siitä että mainitsin Jiminin… kiitos vaan tuostakin vähäisestä.
Ciaó!

Miauw

Tänään aloin miettiin tota lisää ja katoin mv:n uudestaan ja uudestaan. Ny mul on uus teoria…

Ku se mv alkaa se lattia on puhdas ja si yhtäkkiä se on täynnä likaa. Sen jälkee joku ottaa jiminin kädestä kii ja ne menee juhliin siä sil on hauskaa ja party party yeah. Lopussa ku se tulee taas siihen pöydälle ni sen käsi on likanen. Tohon mun edelliseen teoria juttuun lisäten siin vois olla tavallaan sellanen et ennenku se menee sinne bileisiin ni on kauhee stressi ja siäl se helpottaa mut alkaa tulla taksi heti niitten jälkee. Tai sit siin vois olla tavallaan sellanen yhen illan juttu noihin lyricoihin viitaten tai sellanen jänne en voi kirjottaa enempää ku 1% akkuu😭😭

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Öö… moi Dumb😌!

Tota joo… selvitin jo asian ja se on nimeltään: 🌟androgynia🌟

Kaikki hyvin.

Kiitti avusta anyways.

Ciaó!

Vastaa aiheeseen: En tiedä mikä tää on

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top