Siirry sisältöön
👍👍

Moi! Olen 12v. Haluaisin aloittaa jonkun harrastuksen. Olen harrastanut cheeriä aikasemmin, aloitin kun olin 4/5v lopetin 10v. Olen miettinyt aloittaa sen uudestaan tai sitten jonkun toisen harrastuksen. Olen yrittänyt puhua äidilleni cheerin aloittamisesta monta kertaa, kerran hän sanoi että se ei ole hyvä idea ja kun olen muutaman kerran kysynyt jälkeenpäin hän ei oikein kuunnellut ja ei vastannut vaikka tiedän että hän ymmärsi mitä sanoin. Toinen asia on se että en tiedä olenko liian vanha pärjäämään jossakin lajissa tai muussa, koska kaikki ympärilläni on aloittanut harrastuksensa alle 10v ja on siinä tosi hyviä. Harmittaa paljon kun lopetin cheerin, kunpa en olisi ikinä lopettanut. Kysyn siis että mitä pitäisi tehdä asian kanssa.

RölliPeikko

Voitko puhua toiselle vanhemmalle tai pyytää vaikka mummoa sanomaan sun äitille, että haluat harrastaa sitä. Ja et oo liian vamha, aina voi kehittyä.

Moi!!

Oon harrastanu cheerii 6-vuotiaasta ja en oo aiemmin jaksanu keskittyy siihen joukkueen vaihtamiseen tai siihen karsimiseen. Mut vuos sitte karsin 2 eri joukkueeseen level2 minit ja level2 junnut. En päässy kumpaakaan:( Nyt sitte aion molempiin joukkueisiin karsia uudelleen pohjana ja siis joo. Oon tällä hetkel level1-2 joukkuees! Joten alotan vasta nyt varsinaisesti sen cheerin ja kyllä pärjään, joten siis joo säkin<3 Meijän koululla järjestetään kaikki ilmasii kerhoi niin voisit mennä semmossen jos tekijän koululla on. Joo sori toi oli aika epäselvä mut joo! Toivottavasti luet tän viestin
T: 12v tyttö

👍👍

Okei kiitos! Haen varmaan myös lvl 2 ja lvl 1 kesällä :)) ajattelin hakea [Osa tekstistä poistettu.] seuraan

Vastaa aiheeseen: En tiedä mitä harrastaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top