Siirry sisältöön
Masentunut<:

Hei. Oon siis koht 14v tytty ja oon meijön perheen nuorin. Mun 2 siskoo on joku 5-6v muo vanhempi. Joten mä aina pienenä teim kaiken yksin koska ne ei halunnu olla ku olin ”liian pieni”. Ja sit 2 luokalla mun paras kaveri alko kiusaa muo ja se jatku 3 luokalle. Sit se loppu onnenks ja tapasin mun uuden kamun 4 luokal ja meil meni tosi hyvin kunnes 6 luokal tapasin yhen kamun joka oli tosi mukava mulle ja oikeesvi välitti musta. Silloin tajusin et mun entinen kaveri on tosi ”toxic” ihminen. Se aina ku yritin puhuu mun tunteist se vaan alko sanoo et sillä on vaikenpaa. Ja sit se aina väittää vastaa kaikista mun mielipiteista esim jos sanoisin et tykkään punasest se sanois et punanen on tosi ruma väri. Kuiteski ni sit 7 luokal olin koko vuoden tosi masentunu ja kaikkee. Nyt kesän aikana ku oon ollu vähän enemän perheen kaa ni oon alkanu taas masentuu enemmän koska niitä ei kiinnosta mun tuntee ne vaan ajattelee et oon ärsyttä tunteellinen teini mut en usko koska ku olin 5 itkin meijän mökin pikku huoneessa joku 40min koska ajatteli et mun isovanhemat rakastaa mun siskoja enemmän sillä ne ingnooras muo ja leikki mun siskojen kaa enemmä . Sit ku olin 6 istuin meijän kodin lattialla surullisesti koska mun siskot ei hallunnu leikkii mun kaa koska olin nuorempi ku ne. Ja joku vuosi ku olin 4 5 6 ni katoin ehkä vähän autoin mun siskoja laittaa joulukuuseen valoja ja koristeita (mun siskot oli 11 ja 10) mut sitteku mä olin sen ikänen ne oli liia vanhoja ja joiduin tekee kaiken yksin. Mun sisko myös näytti mulle videota siitä ja mun toisesta siskost ku ne oli 14. Siinä ne vaan piti hauskaa kahestaa. Ja sen jälkeen aloin ajattelee et en tuu ikin saamaan tollasta lapsuutta. Mulla ei ees ollu lapsuutta koska mä vaan aina yritin olla vanhemi jotta mut huomattais….. ja nyt must tuntuu et oo niin yksinäinen ja en ees tunne mitään en nouse mun sängystä en syö kunnolla tai sit syön liika ja kadun sitä myöhemmin. Mä myö vihaan sitä et mun piti syntyä ja en ymmärrä miks muo tarittais tänne.

Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” –
keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä.
Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai
chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,

MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: En tiedä mitä pitäis enään tehdä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top