Siirry sisältöön
011✨💅

Eli siis vanhempani ovat eronneet ja vaihdan aina joka toinen viikko kotia. Se on käynyt minulle nyt hyvin raskaaksi, vaikka olenkin sitä monta vuotta jaksanut. En jaksa sitä että joudun viemään tavaroitani koko ajan paikasta toiseen, sopeutumaan meluun, enkä sitä että isänluona on vaan raskaampaa ja meluisampaa, kun siellä on paljon enemmän ihmisiä. Muutenkin äidillä on paljon rauhallisempaa ja rennompaa, kun taas isällä arki on tosi hektistä. Äitini on ehdottanut, että muuttaisimme hänen miesystävälleen joka asuu ihan eri paikkakunnalla. Minusta olisi ihanaa muuttaa sinne, koska hän on tosi kiva ja omistaa hienon talon. Hänellä on kaksi minun ikäistä lasta ja olemme hyviä ystäviä. Minua vain harmittaa, etten näkisi isääni ja hänen perhettään (tietysti myös minun perhettä) kun vaan viikonloppuisin. Elämäni rauhottuisi niin paljon jos muuttaisimme äidin kanssa sinne, mutta minua pelottaa että loukkaan isäni tunteita. En vain tiedä mitä tekisin… Isäni on tietysti äärettömän rakas minulle, mutta tällä hetkellä viikko-viikko asuminen tuntuu vain liian raskaalta.

Cavalier❤️‍🩹🐶

Tsemppiä <3
Tiiän, vaikea tilanne. Kannattaa kysyä kaikilta sulle tärkeiltä henkilöiltä apua tai pohtia sitä vanhempiesi kanssa. Sä oot vahva :)

EnKeksiMtn-lol

Heiii ensinnäkin superisti tsemppiä sulle<3

Voisit vaikka kokeilla jutella sun iskän kanssa asiasta ja selittää vähän sitä että on alkanut käydä rankaks kun on kokoajan ns muuttamassa ja että tollanen ratkaisu voisi olla sun mielenterveydelle ja jaksamiselle erittäin hyväksi. Toki ei sun ole pakko kertoa hänelle mitään minkä kanssa et oo comfortable ja en toki tunne sun isää niin oman tietämyksen mukaan!
Uskon kyllä että sun isä ymmärtää jos tosiaan selität sitä miten hän on just äärettömän tärkeä ja vaikka tuntuukin ihanvarmasti pahalta joutua kertomaan sellaista, niin sun isä on kuitenkin aikuinen eikä sun pitäisi kuluttaa itseäsi loppuun vain säästelläksesi kenenkään tunteita (tiiän ettei se oo niin yksinkertasta mut asioista puhuminen auttaa!) jos isälle puhuminen on vaikean tuntuista niin voisit kans kertoa sun äidille tai muulle turvalliselle/luotetulle esim kaverille tms. Läheiselle sun tuntemuksista tilannetta kohtaan.

Mitä ikinä päätätkään tehdä niin muista että oot ihan super vahva ja oon varma että sun vanhemmat rakastaa sua oli mikä oli<3 Tsemppiä vielä superisti!

011✨💅

Kiitos tosi paljon vastanneille! :)

🦋🧚‍♀️☀️

Moi❤
Onks siinä, että loukkaisit sun isää jotain pelottavaa? Tai että loukkaantuuko se siis helposti ja mitä sit käy? Mut siis mietin vaa etteihän teillä oo mitään isompaa ongelmaa. Mut joo, sun kannattaa tosiaan puhuu jommallekummalle vanhemmista, jollet oo sitä vielä tehny. Itelle on sikavaikee puhuu vanhemmil mistään vakavasta, eikä nekään usein tärkeistä puhu🥲 jos oot varma et sun jaksaminen paranis, se vrm on nii. Tsemppii kaikkeen❤

Vastaa aiheeseen: En tiedä mitä teen…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top