Siirry sisältöön
Kokematon

Moi olen 12 vuotias tyttö. Minun ongelma on, että eräs poika oli ihastunut minuun minä en tiennyt mitä tehdä nyt me olemme melkein parhaat kaverit ja ajattelin, että hän voisi olla enemmänkin kuin kaveri, mutta ainut ongelma on että hän on kiusaaja ja hän on jopa polttanut tupakkaa hänellä on ollut monia tyttöystäviä ja yhden kanssa hän on ollut jopa sängyssä minulla ei ole koskaan ollut poikaystävää enkä tiedä mitä pitää tehdä minua pelottaa.

tytsy ;)

Minä kokeilisin sinuna ja ihmiset voivat muuttua

Savior

Lukemani perusteella voisin sanoa, että jätkän kanssa ei kannata aloittaa suhdetta, jos hän polttaa jo noin nuorena. Hän tuhoaisi sinunkin keuhkosi nuorena! Ja olet vielä liian nuori seurustelemaan, odota pari vuotta ja katso tilannetta sitten. Ja jos hänellä on kerran ollut jo monia tyttöystäviä/ on ollut jo sängyssä, niin hän on vain ”yhden yön juttujen mies” jos ymmärrät. Anteeksi töykeä tekstini, en tarkoita tätä pahalla, mutten vain voi kirjoittaa ei-töykeää tekstiä… :/

tyttö 15v

en ite alkais tollasen kaa..ainakaa enään..kerran tein sen virheen ja siitä tuli vaan ongelii..annan neuvon! älä sekaannu tollasiin piireihin ja ku oot viel noin nuorikin!! ei kannata mun mielest..:)

Vastaa aiheeseen: en tiedä mitään

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top