Siirry sisältöön
…-?

En tiiä oonko tyttö, poika tai minkäänsukupuolinen ylipäätänsä?
En oikeasti haluaisi olla tyttö, koko ajatus vain rasittaa ja turhauttaa! :[
Pukeudun yleensä mustiin ja mulla on lyhyet vaaleet hiukset…Haluaisin leikata oikeesti lyhyeksi mutta äiti ei anna. Ja jos mie yhtäkkiä vaan sanon, että oon poika (mie oon biologisesti tyttö, ainakin tällä hetkellä) niin miten ihmiset suhtautuu? Mua pelotti jo aivan sikana tulla kaapista ulos biseksuaalina ja senkin oon tehny vaan mun parhaalle kaverille. Mitä ihmettä mun pitäis tehdä? Olenko tomboy vai trans, ei mitään harmainta aavistusta!
Tuntuu vaan tosi rasittavalta elää näin…Voiko joku auttaa? D:

<3

itellä sama ongelma! musta kyllä tuntuu et oon enemmän tyttö ku poika, että ehkä oisin demigirl?? ehkä?? muttasiis mun tyyli on kyllä tomboy eikä yhtään tyttömäinen i guess??? ei mikään sukupuoli kyl kuulosta oikeelta mulle :(

Biseksuaali transtyttö

Tuttu tunne… Mä ite kirjoitin kirjeen äidille mutta mä tiesin olevani transtyttö. Siitä on vaikee puhua mä tiiän. Sun ei oo pakko olla tyttö tai poika, ootko sä muunsukupuolinen? Tsemppiä.

i think im not ur mom

Moi, se riippuu vähän siitä myös että haluutko olla tyttö vai poika, tai kenties non-binary(oon onneton enkä osaa suomentaa lol) jos aihe tuntuu vaikeelta etkä kykene puhuu siitä esim sun vanhemmille tai vanhemmalle nii sitte voi esim apua kysyy myös kouluterkalta tai sit joltain kaverilta. Uskon että sun vanhempia ei haittais jos haluisit olla esim poika koska se ei oo missää tapaukses väärin, pääasia et oot ylpee mitä oot ja et vihaisista kommenteista ei välitä.

Tsemmppii sulle! :]❤❤
T: joku tomaatti:)

Ketsuppi

Moi!
Tiedän että susta tuntuu nyt varmaan ahdistavalta/epävarmalta, mutta mun ehdotus ois, että mietit jotain muuta välillä ja sun sukupuoli selviytyy sulle ehkä vielä joskus. :) Tutustu vaan rauhassa sukupuoleesi. Sulla ei oo mikään kiire, kunhan sun ympärillä on rakastavia ihmisiä. <3. Ja toivottavasti äitisi voisi ymmärtää miltä sinusta tuntuu. Kannustan suo kuitenkin menemään sille polulle minkä ikinä valitsetkin. Sukupuolesi ei kuitenkaan määrittele persoonaasi (mutta en kiistä että se voi vaikuttaa identiteettiisi).

(Tästä tuli erittäin sekavaa, mutta toivottavasti jäi jotain käteen)

Kumminkin: onnea matkaan💖💖

…-?

Hei, tsemppiä ja virtuaalihalit kaikille ihanille kommentoijille ja tietenkin muillekkin jotka lukee tätä nyt!❤️
Kaunis kiitos kaikista kommenteista, ne on ollut miulle hyvin tärkeitä ja auttanut keräämään rohkeutta! Ja nimimerkki <3
oman tyylin ja itselle oikealta kuulostavan sukupuolen löytäminen vie aikaa, tsemppiä sulle ihana!❤️❤️ Vaikka en vieläkään oikein tiedä olenko muunsukupuolinen tai esimerkiksi tomboy tms. Niin mulla on nyt paljon parempi olo teidän ansiosta❤️ (Tulipa paljon sydämiä tähän tekstiin..oho😅)

Biseksuaali wierd person

Hi! Joo, mulla sama tilanne. En haluu, että mua kutsutaan tytöks enkä pojaks. Siks mua loukkaa tosi paljon, kun partioryhmät jaettiin sukupuolne mukaan. Saa vaan koko ajan kuulla että ”tyttötarpoja” Tälllä hetkellä vaan mietin asiaa. Goog luck!

…-?

Tosi ikävää, että ryhmiä voidaan vieläkin jakaa tuolla tavalla. (Ja anteeksi näiden viestin pommitammisesta, yritän saada vain keskustelua aikaan ja auttaa niitä, jotka auttavat minua❤️) Se on mielestäni todella vanhanaikaista, olisi parempi jos ryhmiin esim. Laitettaisiin uniikit nimet kuten vaikka ’terhot’ tai jotain tämmöistä.
Mutta hei stemppiä ja mukavaa syksyä/ alkavaa talvea!❤️

Alstan

Älä kiirehi sen kanssa vaan anna sen tulla itestään, kokeile asioita esim uisia vaatteita yms, ja sun sukupuoli ei kuulu muille joten ei hätää on aina ihmisiin jotka hyväksyy sut no matter what.:) oo oma ittes :3

Vastaa aiheeseen: En tiedä miun sukupuolta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top