Siirry sisältöön
aataminomena

Oon 12 v poika ja täytän ihan just kolmetoist vuotta ja oon nyt muutaman vuoden sille kelannu et jos nyt oon homo. Ensin mä pelästyin sitä ajatust iha sairaan ja halusin ~2 vuotta väkisin uskoo et tykkään tytöist ”sillee”. En tiiä vieläkään mitä ajatella, mut alan ehkä pikkuhiljaa tottuun ajatukseen et mitä jos sittenki oon homo. Ainoo ongelma on se, et mun isosisko on lesbo ja jos tuun ulos ni tuntuu et tuotan suvul pettymyksen ku en jatka sukunimee, ellei sit joskus ku se laillistuu homoil ni adoptio. Ainoo vaihtoehto on huijata itteeni tai antaa serkkujen ja pikkuveljen hoitaa nää lisääntymis hommat ja tuottaa suvul pettymys. En sillee kyl tunne vetoi kavereihini mut nään märkii unii tälläsist näyttelijöist ja jullkkiksist :O. Enkä haluu olla sellane Drag gueen enkä esittää tyttöö vaan haluun olla mies, miehen kanssa.

ps. pulssi on joku satamiljoonaa

Azzie

Terve

Ensinnäkin, vaikka olisit mitä tahansa suuntausta, homo, hetero, bi, asse, ihan mikä vaan, niin se ei tee sinusta ihmisenä yhtään vähempiarvoista tai huonompaa. Tärkeintä on, että olet oma itsesi ja tyytyväinen juuri siihen mitä olet. Ei ole mitään syytä lähteä huijaamaan itseään. Perhe ja suku ovat tärkeitä asioita, mutta niiden ei pidä estää sinua olemasta mitä olet. Varsinkaan sellaisen asian takia, kuin sukunimi.

Lisäksi, olet vielä hyvin nuori. Seksuaalisuus on muuttuva asia, ja saattaa hyvinkin läpi elämän poukkoilla suuntaan jos toiseenkin. Älä turhaan stressaa asiasta, ystävä hyvä, vaan ole juuri sellainen, miltä sillä hetkellä tuntuu. Anna itsellesi aikaa ja tutustu itseesi ja sisimpääsi. Ja aina on hyvä, jos voit puhua ystävälle, sukulaiselle tai kenelle tahansa, jos tulee sellainen olo, että kaipaat kuuntelijaa.

Jos kiinnostaa, Setan nettisivuilla varmaan myös on foorumeita, joista voit löytää mielenkiintoista keskustelua. Kaikkea hyvää sinulle :>

Nimetön

Älä ainakaan sukunimen jatkamisesta stressaa! Se, että vanhemmat/suku odottaa sun lisääntyvän ja jatkavan sukua, on ihan älyttömän epäreilua. Syntyminenhän ei ole omasta halusta kiinni – tänne vaan syntyy, eikä kukaan kysy sun mielipidettä. Ja sitten se, että sattuu syntymään, muka tarkoittaa sitä, että jatkaa sukua. Ei, se ei ole reilua. Eli siis: Kukaan ei voi odottaa sulta sellaista, eikä kukaan voi siihen pakottaa. Mikään pakko ei ole tehdä lapsia (eikä se kaikille edes ole mahdollista).

Jos olet homo, sitten olet. Eipä siinä muuta. Suosittelen olemaan rehellinen itsellesi. Tsemppiä!

Tyttö 13v

Ois aika harmi jos oot homo;)

Vastaa aiheeseen: En tiiä itekkään

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top