Siirry sisältöön
Sisältä murtunut

oon 14-vuotias tyttö ja muutin mun nykyiselle asuinpaikkakunnalle noin 6 vuotta sitten eli siinä suunnillee 2 lk lopulla. just kun mut esiteltiin mun uudelle luokalle bongasin heti yhen pojan joka näytti tosi söpöltä. no sitten nelosluokalla mä ihastuin siihen poikaan nii paljon että ruoka ei meinannut maistua ja koulunkäyntikin ei oikein sujunut. noh sen jälkeen kun se poika sai tietää että olin ihastunut siihen ni hän ilmotti et se tykkää myös musta ja haluisi alkaa munkaa (tää on näitä ala-asteen alax-suhteita) mut olin taivaassa. tietty mä heti vastasin joo ja noh en mä sitten muuta miettiny ku sitä poikaa (ristitään se nyt vaikka kalleks kun ei sitä kokoajan pelkäksi pojaksi voi sanoa :D) no seuraavana päivänä se mursi mun sydämmen ja itkin luokassa kesken oppitunnin. no siitä lähtien mun ja kallen suhde oli kokoajan sellasta on/off koska noh, tyhmä kun olin, en vaan osannut päästää irti vaikka se vaan leikki mun tunteilla. noh siinä sen neljä vuotta aina kun kalle leikki herra kusipäätä niin julistin aina vihaisena että ”vihaan sua ja jätä mut rauhaan en enää koskaan juttele sulle” ja nyt tässä uuden vuoden aikaan ni meille tuli se ns. lopullinen riita ja sillon mulla naksahti. ei. ei enää. joten otin sellasen tunteeton-moodin päälle ja ilmotin että hän ja hänen elämä ei kiinnosta mua paskan vertaa vaikka se ei ollu totta. sitte se paljasti yllärin että sen neljä vuotta se ei ikinä ollu musta kiinnostunut ja se sattu ja aika rankasti mut en mä sitä sille näyttäny. no se kerto myös et se on ihastunu johonki toiseen ja se lause tallas mua
vielä enemmän lyttyyn. en tiiä mikä sitä vaivaa. eikai se nyt oikeesti käyttäny neljää vuotta vaan siihen että se voisi leikkii mun tunteilla? miksei se kertonu totuutta? yritän esittää jokaiselle, jopa itelleni, että enää välitä mut oikeesti oon vaa murskana. mä vaan oon tämmönen tapaus joka vaan ei pysty päästää irti ihmisestä joka on pilannu mun elämän. ja se ei yhtään tilannetta paranna et koulussa se välillä suo mulle pieniä katseita. mikä sitä vaivaa? mikä mua vaivaa?

JK

Moi! En usko että tämä ”Kalle” on leikkinyt neljää vuotta tunteillasi. En osaa sanoa miksi se sitte käyttäyty noin ne vuodet, mutta siinä vaiheessa ku sanoit ettei sen elämä kiinnosta sinuu enää pätkän vertaa nii siinä vaiheessa sitäki tais oikeesti kolhasta jostain, koska ei kukaa tollasta ilman loukkaantumista kenellekkään sano. Varsinkaan neljän vuoden jälkee! Että ainakin mun mielestä myös sitä sattu.Vaikka tuntuu vaikeelta nii kannattaa päästä irti lopullisesti siitä Kallesta jos luulet että ilman sitä voisit olla onnellisempi. Esim. Mä pistin mun ja poikaystäväni suhteen poikki, koska se ei enää toiminu niin hyvin ja jotenki tunsin vaa että voisin olla onnellisempi ilman sitä… Mul on vieläki hirveen apee ja tyhjä olo, mut silti huomattavasti onnellisempi. Ite aina välillä kans vilkuilen sitä koulussa ja oon huomannu sen tekevän samaa.. Mut sua eikä ”Kalleakaan” vaivaa mikään! Te ootte molemmat oikeesti välittäny toisistanne ja välitätte edelleen, mut teijän on ehkä silti aika päästää toisenne menemää ettei tuu enenpää sydänsuruja. Mut jos luulet et teijän tilanne vois parantuu, et menetä mitää sitäkää yrittämäl! tee niinku itestäs tuntuu hyvältä vaikka se sattuiski.

ymmärrän

Sillä pojalla on omia ongelmia. Rupee keskittymään enemmän muihin asioiin, sen pitäisi helpottaa. (Olen tällä hetkellä itse samantapaisessa tilanteessa.)

Kiitos neuvosta

Kun viimeksi kävin tän katsomassa ni en oikee tienny miten vastaan. Olen edelleen kiinnostunut tästä kyseisestä pojasta mut aika vähäsen. Tietenki se sattuu mut jos ei toimi ni sillon se ei toimi. En halua et alan tuntemaan vetoo siihe jätkään enää mutta kumminkin haluisin olla kavereita. En vaan tiiä et onnistuukohan sekään enää.. Tässä ennen n. kuukausi ennen kesälomaa ni kaveri kertoi kuinka tää kyseinen jäbä oli samaan aikaa yrittäny mun kaveria kun mä olin vielä kiinnostunut ja juteltii ja hän väitti että tykkäsi musta ja muuta diippii shittii.. Onko siinä mitään järkeä edes yrittää olla kavereita tän pojan kanssa?

mestaritikku

Ei siin oo järkee. Unoha koko jätkä. Se ei oo ees ssun ystävyyden arvone jos tollai o sulle tehy.

Vastaa aiheeseen: En tiiä mikä mua vaivaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top