Siirry sisältöön
en tiiä mitä käy

Moi. Mul on ollu koko kesän sellast aaltoilevaa masennusta et välil oon vaa halunnu kuolla ja sit taas kaikki hyvin. Onneks sen aikanen poikaystäcä autto mua ja sai kainen käännettyy hyvin. Nyt mul on alkanu taas uuestaan masennus ja ahdistus. Mun isoveli meinas tehä itsemurhan kolme päivää sitten, laitto jo jäähyväisviestitkin. Onneksi saatiin pelastettua. Tosi moni mun kavereist ei vaa enää haluu olla mun kaa ja mun ihastuskin on alkanut ignooraaman mua. Ja siis oon ollu aika hyvis väleis tän mun ihastuksen kaa. Nyt jotenki vaa tuntuu et kaikki menee perseelleen. Mul on enää yks kunnon ystävä ja tuntuu et seki laittaa koht ystävyyden poikki. Miten saisin paremman olon? En uskalla kellekkään tästä puhua.
T. 12v tyttö

masentunutkisu

On harmi jos tunnet noin.Sinun pitäisi ehdottomasti saada apua.
Mikset menisi vaikka terapeutille ?
Tai voisitko jutella masennuksestasi vanhemmillesi tai muulle läheiselle ?
Itselläni on ollut samanlaisia tunteita ja haluan melkein jokapäivä kuolla.
Kerroin siitä siskolleni ja se todella auttoi.
Suosittelen sinua tekemään samoin.
Usein masennus tulee jokaiselle ihmiselle jossakin vaiheessa. Joskus se voi olla niinkin vakavaa että ajattelee itsemurhaa. Silloin on haettava pikaisesti apua. Yleensä masentunut ihminen ei halua oikeasti kuolla vaan haluaa vain lopettaa kurjan olonsa.
On todella surullista jos veljesi on meinannut tehdä itsemurhan. Kerran äitini sekosi niin pahasti että meinasi todella tehdä itsemurhan.
Voimia !
T: tyttö 12 v.

Vastaa aiheeseen: en tiiä mitä käy

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top