Siirry sisältöön
17vee

moi

Mua vaivaa asia erään pojan kanssa, meillä oli juttua ehkä noin puoli vuotta, sitä edelsi ehkä vuoden mittanen tosi vaikee säätö, ei oikeen tiedetty kumpikaan mitä halutaan jne. Nyt meiän juttu loppu yhtenä iltana kun tää poika kännipäissään meni pussaamaan erästä toista tyttöä ja väitti mulle että en olis kiinnostunu hänestä enää. Nyt tästä meiän jutun loppumisesta on pari kuukautta ja oon vieläki ihan rikki tästä, hän lopulta myönsi virheensä ja halus jatkaa mutta en luota siihen enää. Oon edelleen aivan vitun ihastunu mutta en luota siihen enää ja mun kaverit on sitä mieltä että en voi olla sen kans ku hön käyttäyty niin kusipäisesti mutta tuntuu etten pysty jatkamaan ilman sitä. Mulla on tän asian takia tosi paha olla koko ajan. Ei olla tän pojan kanssa enää edes puheväleissä ja tän takia meidän kaveriporukkakin hajos kokonaan.

Kata, verkk@ri

Moi!

Ymmärrän todella hyvin että olet vihainen etkä voi luottaa häneen enää. Voisiko kuitenkin olla mahdollista, että tämä poika ei kännissä osannut ajatella järkevästi ja pusu olikin vain ihan viatonta hauskanpitoa? Humalatila ei tietenkään ole mikään järkevä selitys eikä poista sitä, että tämä poika on hölmöillyt. Mutta jos kumpikin teistä tykkää toisesta ja ehkä haluaisi vielä jatkaa, voisitteko te puhua asiat selväksi? Tai vaikka ette enää jatkaisi juttuanne, tilanne voi jäädä selvittämättömänä harmittamaan? Kaikki kannattaa aina puhua selväksi ja sitten jatkaa, joko yksin tai yhdessä. :)

Tsemppiä ja ihanaa kesää! T. Kata

17vee

Tässä jutussa vaivaa myös se, että paras kaverini joutui tavallaan ”riitaan” mukaan ja sitten tää poika ei oo myöskään hänen kanssaan väleissä. Jotenkin jos vaikka saataisikiin sovittua musta jotenkin tuntuu pahalta mun kaverin puolesta, koska tää poika käyttäyty myös tosi törkeesti häntäkin kohtaan.

Vastaa aiheeseen: en tiiä mitä tehdä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top