Siirry sisältöön
Juu eipä tiiä 😐

Öö oon tosi epävarma sukupuolestani. Noin vuosi sitten leikkasin lyhyet hiukset.(oon tyttö) Se oli ISO muutos.
Mun kaveri luuli mua sit pojaksi ja pahastuin siitä, mutta jos joku sanoo mua tytöksi niin, se ei oikein tunnu okeelta. Ja sit tajusin et oon ihastunut yhteen tyttöön ja muutenkin kiinnostunut nais oletetuista. Se sekotti mun pään koska olin ennen ollu vaan ihastunut poikiin. Yhteen poikaan oon ollu ihastunut jo neljä vuotta. Mun yks kaveri on niinku trans ja jotain.(en oo ihan varma) Teidän että sitä sukupuolta ja sitä, että oonko bi ei voi noin vaa sanoa tai kertoa, mutta toivon että joku voi vähän auttaa😶.

Verkk@ri

Heii!

On ihan okei, että ei tiedä vielä nuorena omasta sukupuolestaan. Mutta muista se, että juuri sinä siinä, saat olla juuri sen sukupuolinen kuin haluat. Muiden mielipiteet ja kommentit, eivät saa tulla pilaamaan sitä. Saat tykätä ja olla ihastunut kehen vain, sinulla on lupa siihen. Saat pukeutua ja laittautua niin kun tuntuu parhaalta <3.

Jos haluat jutella jonkun ammattilaisen kanssa. Niin meiltä nuortennetistä löytyy chat jossa koulutetut ihmiset ottavat sinut ilomielin vastaan ja juttelee kanssasi. On myös olemassa sekasin chat.

Vastaa aiheeseen: En tiiä sukupuolta, oonko bi vai en…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top