Siirry sisältöön
joku tyttö vaan

tapa sin yhen pojan netissä se on muo yhen voden vanhempi mutta ei se muohaitaa pari kuukauttta sitten se oli tulossa lokka retkelle helsinkiin mutta viikoo ennen sitä kun se oli tulossa helsinkiin niin me sovimme että me nähtäis niin koko sen viikon kun puhuin mun kaverinkaa niin mun luokan ärsytävin tyttö kertosiitä kaikkille ja mä ehkä sillä viikolla olin pettyny sekä jänni tyny koska kaikki väitää että se on mun poika ystävä ja mun kaveri kysy siltä pojalta että tykääkse must sileen ja se vastas joo mut mä kintykään siitä tai en hekä tykää mutta ainakin nään sen kesä lomalla

Siiri-Verkk@ri

Hei!

Hienoa, että sinulla on poika, jonka kanssa olet jutellut!

Ei kannata välittää muista, jotka vääristelevät asiaa. Voit sanoa heille asiallisesti, että asia ei ole oikeasti noin. Voit myös kysyä heiltä, miksi he haluavat vääristellä asioita.

On hienoa, että poika tykkää sinusta. Ei kannata stressata siitä, että tykkäätkö pojasta vai et. Jokaisella kestää eri ajan ihastuksen kehittyminen. Sinun kannattaa tavata poika ja olla hänen kanssaan, niin saat varmasti selvyyden tykkäätkö hänestä vai et.

Tsemppiä pojan kanssa ja onnea teidän tapaamiseen!

Vimme

Tykkäänkö*

Vastaa aiheeseen: en tiiä tykäänko

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top