Siirry sisältöön
Poikuli

Tuntuu että ketään ei enään kiinnosta ja että en kuulu enään siihen kyseiseen porukkaan, oon nyt 2-3kk koittanut pysyä porukassa mukana ja nauraa mukana mut se vaan alkaa masentamaan, kun ei oo enään sitä tunnetta, että kuuluisi siihen porukkaan niinkuin viime vuonna. Ja sitä kautta oon nyt syksyllä alkanut käyttämään nuuskaa kun en tunne enään että merkkaisin mitään kenellekkään siitä porukasta.

Kata, verkk@ri

Hei!
Tosi ikävä kuulla tälläistä. Jos kaipaat turvallisen aikuisen kenen kanssa jutella, nuortennetin päivystävään puhelimeen voi soittaa:
p. 116 111 (puhelu on maksuton)
ma–pe klo 14–20
la–su klo 17–20

Muista, että kaikki järjestyy vielä varmasti!<3

Anonyymihminen

Joo mulla on ihan sama juttu mutta en käytä nuuskaa. Kaverit vaa jättää mut yksin ja on KOL mistään yritän vaa kulkee perässä että en jäis yksin mutta ei auta..

Jokuhenkilö

Minustaki tuntuu että jätetään kaveriporukan ulkopuolelle ja ku mulla ei ees oo paljo muita kavereita jään aina vaan yksin esim koulussa. Oon ollu ala-asteelta asti tosi monen kaveri jne ja nyt oon alkamassa jäämään yksin ja tuntuu ettei ketään kiinnosta. En oo tottunu elään näin.

lexie

mulla on just nyt sama homma. mun entinen paras kaveri on vaan lopettanu mulle puhumisen ja vaan lyttää mun mielipiteet kokonaan. mut sen takii oon ruvennu oleen muiden meidän luokkalaisten kanssa ja se on auttanut yksinäisyyden tunteeseeni, joten ehdotan edes kokeilemaan :)

Toi tunne on mulla melkein sama! Mulla on yks tosi hyvä kaveri me ollaan oltu ystäviä jo kerhosta asti. Meillä on hauskaa yhdessä mutta sitte melkein joka toinen päivä se vaan jättää ja menee sellasen tyypin kaa jutteleen ja kiertään kouluu joka kuuluu aivan kamalin porukoihin. Ja mä olen sillee et ok mä meen sitte jonkun toisenkaa. Jos se mun hyvä kaveri haluais olla mun kaa ja mä oon jonku toisenkaa niin se suuttuu eikä puhu mulle enää.

Vastaa aiheeseen: En tunne enään kuuluvani kaveriporukkaan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top