Siirry sisältöön
epätoivoinen

en tiedä mitä tekisin… mulla ei ole kotona hyvä olla…isä juo meidän rahat ja sanoo että olen pilannut niiden elämän ja pikkuveljeni mielenterveyden…isä ei juuri puhu minusta hyvää ellei ole kännissä. en uskalla tehdä tai sanoa mitään koska siitä suututaan. olen isäni ja sen uuden naisystävän mielestä ongelmanuori joka pitää paikkaansa…olen esim. valehdellut [Osa viestistä poistettu] mä yritän muuttua mut iskä sanoo ettei musta oo mihinkää.ja iskä on sanonu et se kyl kostaa kaiken mielipahan minkä mä oon aiheuttanu niille. niiden mielest mun pitäis olla 10 arvoinen oppilas ja en ole joten pääse lukioon. mun pitäis olla muutenkin virheetön niiden mieles vaikka ne sanoo et ei se haittaa jos mokaa välillä mut jos on esim.läksyt kerran tekemättä se on jo katastrofi. en saa harrastaa mitään. en saa tavata kavereita paitsi meillä ja silloinki tosi harvoin ku iskä tekee yö töitä. mä romahdan kohta. [Osa viestistä poistettu]jos karkaan iskä lähettää mut lastenkotiin. iskä on myös käyttäytyny väkivaltaisesti mua kohtaa esim. se tönäs mut päin seinää siks koska mä olin sen mielest aineis vaikken koskaa oo ees kokeillu päihteitä sit joskus pienenpänä se raahas mut tukasta olohuoneeseen pyytämää sen naisystävält anteeks jotai ihan mitätöntä juttuu. sit iskä on haukkunu mut mulkuks ja kusipääks. koskaa iskä ei oo lyöny mut se on sanonu kerran et se löis mut en oo sen arvonen. onks se normaalii et iskä haluu kostaa omalle lapselleen? iskä aina pitää kaikkien muiden puolia paitsi mun ja mä pelkään sitä…tuntuu et olis perhe+minä…tuntuu et olisin ulkopuolinen mut ne sanoo et se on mun oma syy.tuntuu et ne vihaa mua…

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei ”epätoivoinen”,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: en tuu toimeen perheen kaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top