Siirry sisältöön
jonsku

miten voin kertoo sille. oon jo monta vuotta yrittäny mut en vaan onnistu. please auttakaa mua!

jokuseko

Sorry tää tulee aika myöhään enkä tiiä näetkö enää tätä, mutta samankaltaisia ongelmia kokeneena haluaisin koettaa auttaa.

Jos oot samaa porukkaa/kaveripiiriä ihastuksen kanssa ja muutenkin paljon jutussa, niin silloin melkeinpä kehotan suoraan sanomaan asian. Tietenkin jossain rauhallisessa paikassa missä ei hyöri jumalattomasti muuta porukkaa ettei käy nolosti. Toinen vaihtoehto on joku lyhyehkö viesti, jos kasvokkain asian kertominen tuntuu ylivoimaiselta (ja sitä se kyllä useimmiten on xd).

Jos kyseessä on joku jonka kanssa et ole ihan samoissa porukoissa/useasti tekemisissä, niin silloin ehkä kannattaisi ensin yrittää tutustua paremmin. Helposti jos ihastus on sellainen, jota et tarkemmin ennestään tunne voi tuntua lähes yli-ihmisiltä ja olla vaikea uskoa että sellainen voisi puhua takaisin. Kun kuitenkin jotenkin pääsee tämän kanssa juttuun ja huomaa että hänkin on tavallinen ihminen, niin asian sanominen todennäköisesti helpottuu. Lisäksi ei muutenkaan ole järkevää yhtäkkiä kertoa jollekkin ihastukselle jota et hirveämmin tunne että olet ihastunut tähän, sillä silloin toinen voi vähän järkyttyä ja siitä voi tulla kiusallista.

Tiivistetysti sanoen, jos tilanne ei ole kovin selvä, kannattaa edetä rauhallisesti ja odottaa että tilanne selkenee. Jos tilanne taas lähinnä vaatii lähinnä jotain hienovaraista aloitetta, silloin on oikea aika toimia! Onnea sulle <3

Vastaa aiheeseen: en uskalla kertoo ihastukselle

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top